Femeia ucisa in coafor depusese doua plangeri impotriva sotului, pentru violenta

Duminica, 29 Decembrie 2013, ora 09:10
2547 citiri
Femeia ucisa in coafor depusese doua plangeri impotriva sotului, pentru violenta

Femeia ucisa de sot intr-un coafor din Iasi depusese o plangere la Politie impotriva acestuia, la inceputul lunii noiembrie, pentru lovire, insa a retras-o la scurt timp.

In 26 decembrie a fost agresata din nou, a depus o a doua plangere, fiind cazata apoi intr-un centru pentru persoane abuzate.

Crima socanta la un coafor din Iasi: Si-a injunghiat sotia, dupa care a incercat sa se sinucida

Purtatorul de cuvant al Politiei Iasi, Anca Vajaiac, a declarat, sambata seara, ca femeia a depus prima plangere la Politie impotriva sotului sau la inceputul lunii noiembrie, pentru lovire si alte violente, insa la scurt timp a retras plangerea, dupa ce s-ar fi impacat cu acesta.

"La inceputul lunii noiembrie a depus o plangere la Politie impotriva sotului, pentru lovire si alte violente. La scurt timp, femeia si-a retras plangerea, dupa ce s-a impacat cu sotul. In noaptea de 25 spre 26 decembrie, intre cei doi soti a avut loc un nou conflict, iar femeia a sunat la Politie si a depus o noua plangere, tot pentru lovire si alte violente. Ulterior, ea a fost dusa de politisti la un centru pentru protectia victimelor violentei domestice, impreuna cu cei trei copii ai sai", a spus Anca Vajaiac, care a precizat ca nu a existat un ordin de restrictie din partea instantei in cazul barbatului.

Centrul pentru protectia victimelor violentei domestice in care fusese cazata femeia, impreuna cu cei trei copii ai sai, intre care unul major, se afla in subordinea Consiliului Judetean Iasi.

Incidentul s-a produs in coaforul aflat la parterul Caminului studentesc T 17, pe bulevardul Tudor Vladimirescu din Iasi, iar la acel moment in salon se aflau mai multe persoane, care au sunat la 112.

Colegele femeii spun ca aceasta plecase de acasa in urma cu cateva zile din cauza comportamentului violent al sotului.

De altfel, femeia era cazata in Centrul pentru protectia victimelor violentei domestice din Iasi, impreuna cu cei trei copii ai sai, unul dintre acestia fiind major.

Sambata seara, dupa ce s-a produs tragedia, unul dintre copii, o fetita de 13 ani, a venit la coafor ingrijorata ca mama sa intarzie de la serviciu. Fata era insotita de un supraveghetor al centrului respectiv si nu a putut intra initial in incinta coaforului, din cauza anchetei politistilor si procurorilor, minora fiind anuntata ulterior despre moartea mamei sale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#femeie ucisa coafor, #crima coafor Iasi , #crima