Femeie injunghiata mortal intr-un magazin din centrul Capitalei UPDATE

Joi, 28 Aprilie 2016, ora 10:12
22322 citiri
Femeie injunghiata mortal intr-un magazin din centrul Capitalei UPDATE
Foto: B1 TV

O femeie in varsta de 37 de ani a fost injunghiata in inima, joi dimineata, intr-un magazin de pe Calea Victoriei din centrul Capitalei, unde lucra ca vanzatoare.

Politistii au ajuns in scurt timp la locul atacului si au imprejmuit zona, iar medicii au incercat sa o resusciteze pe femeie.

UPDATE 1 - 10:40 - Femeia injunghiata a murit, a informat un medic de la SMURD aflat la fata locului. Ea nu a raspuns la manevrele de resuscitare.

UPDATE 2 - 11:20 - Barbatul care a injunghiat joi dimineata o vanzatoare de la un magazin de pe Calea Victoriei a fost dat in urmarire in toata Capitala, au declarat, pentru AGERPRES, oficiali ai Politiei Capitalei.

Se pare ca vanzatoarea ar fi facut mai multe plangeri la Politie, in care sustinea ca este batuta de concubin, insa sesizarile femeii nu ar fi fost luate in seama. Nu se cunoaste in acest moment cine este atacatorul.

Vanzatoarea, care ar avea un copil in varsta de sase ani, se afla in magazinul in care lucra in momentul in care a fost atacata cu cutitul. In magazin lucra si o a doua vanzatoare, insa aceasta se afla la toaleta cand a avut loc incidentul, asa ca nu a vazut ce s-a intamplat, potrivit B1 TV.

Totusi, News.ro relateaza ca a doua femeie s-a ascuns in camera de depozitare in momentul in care colega ei a fost atacata.

Potrivit unor surse din randul politistilor citate de Mediafax, apelul la 112 s-a facut in jurul orei 9:00, iar la locul atacului au fost trimise echipaje de Politie de la Sectia 1 si o ambulanta SMURD.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISI) Bucuresti-Ilfov au declarat ca au gasit in magazin o femeie cu multiple plagi injunghiate, in zona toracica si abdominala, si au incercat minute in sir sa o resusciteze.

Fotografii: B1 TV

Proprietara magazinului este in stare de soc. Este vorba despre Alina Petre, fosta nora a lui Virgil Magureanu, fost director SRI in regimul Ion Iliescu. Ea a declarat la B1 TV ca vanzatoarea atacata avea probleme cu un fost iubit, care o hartuia.

"Are copil de 6 ani (...) Nimeni nu l-a chemat pe dobitocul ala la audiere (...) Nu stiu daca era el sau altcineva. Am venit dupa 2 minute, eram la Sectia 2 de politie sa iau un dosar. (...) In fiecare zi imi arata ca primeste mesaje de amenintare cu moartea. De ce nu au facut nimic autoritatile?", a intrebat Alina Petre.

Ea a precizat ca magazinul are camere de supraveghere si imaginile vor fi puse la dispozitia anchetatorilor. "Nu puteam fi confundate una cu cealalta, ea era bruneta", a subliniat Alina Petre, intrebata daca nu cumva ea a fost tinta vizata de atacator, pentru ca a depus o serie de denunturi in ultima vreme.

"El venea si statea pe aici prin fata magazinului, din cate imi spun paznicii (...) Are un copilas de 6 ani, o mama care e pe moarte, bolnava. Sunt socata", a aratat proprietara magazinului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#femeie injunghiata Victoria , #crima