Fostul politist Nelu Gruia ar fi lasat un bilet in care spunea ca are probleme familiale

Miercuri, 13 Aprilie 2011, ora 13:06
1951 citiri
Fostul politist Nelu Gruia ar fi lasat un bilet in care spunea ca are probleme familiale
Foto: Agenda.ro

Fostul sef al Serviciului Arme din IPJ Dolj, Nelu Gruia, care si-a impuscat, miercuri dimineata, sotia si fiica si apoi s-a sinucis, ar fi lasat un bilet in care isi motiva gestul si explica faptul ca are probleme de ordin familial, au declarat surse judiciare.

Fostul sef al Serviciului Arme din cadrul IPJ Dolj, pensionat in anul 2009, si-a impuscat, miercuri dimineata, in jurul orei 7.30, sotia si fiica, dupa care s-a sinucis.

Echipajele SMURD ajunse la fata locului au constatat decesul femeii, iar Gruia si fiica sa au fost transportati de urgenta la spital. Gruia a murit in sala de operatie, in timp ce fiica sa, in varsta de 24 de ani, a fost operata de urgenta.

Gruia avea trei plagi impuscate in zona plamanilor, potrivit Cristinei Germaneanu, de la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova. Pe de alta parte, fiica fostului sef al Serviciului Arme din IPJ Dolj a iesit din sala de operatii, in momentul de fata fiind in stare stabila, insa pronosticul este in continuare rezervat.

"Pacienta este sabila in momentul de fata, operatia este o reusita din punctul de vedere al echipei de medici chirurgi care a intervenit. Insa, pronosticul este inca rezervat. Starea de sanatate a acesteia depinde de urmatoarele ore, in care se va vedea evolutia pacientei", a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova, Cristinei Geormaneanu. Tanara avea doua plagi produse prin impuscare in plamani, atat in lobul inferior, cat si in cel superior.

Nelu Gruia, care in prezent conducea Asociatia Judeteana de Vanatoare si Pescuit Sportiv (AJVPS) Dolj, si-a impuscat intai sotia si ulterior fiica, miercuri dimineata, cu o arma pe care o detinea legal. Potrivit surselor, din primele informatii reiese ca Gruia a tras intai in sotia sa, iar ulterior in fiica, dupa care s-a impuscat cu aceeasi arma, un Glock de 9 mm, pe care acesta o detinea legal.

Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj a deschis un dosar penal in acest caz, iar la fata locului s-a deplasat o echipa mixta aflata sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj.

Fiul fostului sef de la Serviciul Arme, care este surdo-mut, a fost dus la audieri de anchetatori.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#crima politist Craiova, #sinucidere politist Craiova, #sinucidere Nelu Gruia , #crima