Macel in Dorobanti: Criminalul a tras si inspre locul de joaca pentru copii

Marti, 06 Martie 2012, ora 21:43
2630 citiri
Macel in Dorobanti: Criminalul a tras si inspre locul de joaca pentru copii
Foto: Adevarul

Autorul masacrului din coaforul din centrul Capitalei a continuat sa traga mai multe focuri de arma spre un loc de joaca pentru copii situat in fata salonului, dupa ce a impuscat opt persoane.

"In conditiile in care in fata salonului, implicit in fata geamului, prin care a executat foc deschis, era un parc, cu locuri de joaca, rezulta un grad de pericol social al faptelor deosebit de crescut si denota o periculozitate, o gravitate extrema, ce impun privarea de libertate a inculpatului", se arata in referatul prin care procurorii Parchetului General au cerut arestarea preventiva politistului asasin, citat de Adevarul.

"In ceea ce priveste conditia de pericol social concret pentru ordinea publica pe care l-ar genera lasarea in libertate a inculpatului, aceasta se realizeaza atunci cand in urma analizei tuturor circumstantelor referitoare la fapta si inculpat, se constata ca lasarea in libertate a acestuia ar prezenta pericol pentru ordinea publica.

Aceasta cerinta este motivata in cauza, in mod special pe faptul ca, din probele administrate pana in prezent, a rezultat ca a folosit o arma de foc de 9 mm si a executat foc deschis intr-un spatiu public - un salon de coafor si frizerie, in care se aflau persoane pasnice, aflate la tuns si coafat sau care asteptau la rand, lipsite de aparare, in fata armei inculpatului", se mai arata in referetul procurorilor.

Macel in Dorobanti: Criminalul a fost arestat pentru 29 de zile

In cursul zilei de luni, Gheorghe Vladan a venit de mai multe ori la coafor, sotia sa cerandu-i s-o lase in pace, potrivit angajatelor unitatii.

La ora 17:30, barbatul a intrat in coafor si a impuscat-o pe casiera unitatii, apoi pe sotia sa, dupa care a tras in restul oamenilor care se aflau acolo. Doua dintre persoane au murit, iar alte sase se afla in spital. Marti seara, Vladan a primit mandat de arestare pentru 29 de zile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#crima coafor Dorobanti, #impuscaturi loc joaca Dorobanti, #crima coafor Bucuresti, #Gheorghe Vladan criminal coafor , #crima