Basescu a trimis trei scrisori Senatului, informand despre deciziile CSAT

Luni, 04 Aprilie 2011, ora 17:49

   

Basescu a trimis trei scrisori Senatului, informand despre deciziile CSAT
Presedintele Traian Basescu a trimis trei scrisori Senatului prin care informeaza forul asupra deciziilor CSAT referitoare la participarea Romaniei la misiunea din Libia cu fregata "Regele Ferdinand", la cea din Afganistan cu 66 de jandarmi, precum si punerea la dispozitia SUA a aerodromurilor.

CSAT aproba accesul avioanelor americane ce ataca Libia pe aerodromuri romanesti

Scrisorile se refera la participarea Romaniei la misiunea din Libia cu fregata "Regele Ferdinand" si 205 militari si doi ofiteri de stat major, participarea la misiunea de instruire NATO din Afganistan cu 66 de jandarmi, precum si la solicitarea de utilizare a aerodromurilor din Romania pentru alimentarea din aer a unor avioane SUA folosite in operatiunile din Libia.

Cele trei scrisori urmeaza sa fie prezentate plenului.


Sursa: rNews

Articol citit de 1219 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
george61
rank 1
Foarte curios ...
Nu se trece nici o data , nimic care sa motiveze aceste scrisori !! Oare cand le-a '' redactat'' ?? In urma cu cinci zile ??? , ca in weekend a fost muci !! Asa ca .....se tot arunca ca vin din partea LUI fara sa aiba sa zic nici o acoperire !!! Asta si daca este mort il mai tin astia pana isi rezolva aproape toti ce au nevoie !!! Sau unul ca Lazaroiu au drept de semnatura ca doar nu ar fii asa nebuni sa aiba STAMPILA !!!!!
Cob
rank 5
Sa ia la cunostiinta si senatorii de politica CSAT-ului.
Sa semneze si tabel nominal.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor