Ziare.com

CSAT recomanda intensificarea actiunilor pentru combaterea evaziunii fiscale

Marti, 22 Martie 2011, ora 23:47

   

CSAT recomanda intensificarea actiunilor pentru combaterea evaziunii fiscale
Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a recomandat, in sedinta de marti, intensificarea actiunilor intreprinse pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale, precum si aplicarea acestora in toate domeniile economiei si eficientizarea activitatii de valorificare a bunurilor confiscate.

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, transmis AGERPRES, membrii CSAT au facut o noua evaluare a rezultatelor obtinute in procesul de prevenire si combatere a evaziunii fiscale.

"Pentru perioada urmatoare, CSAT a recomandat intensificarea actiunilor intreprinse pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale, aplicarea acestora in toate domeniile economiei, eficientizarea activitatii de valorificare a bunurilor confiscate", se arata in comunicatul citat.

In cadrul sedintei de marti, s-a discutat pozitia Romaniei privind aportul la misiunea NATO din Libia. In acest context, s-a hotarat participarea Romaniei cu forte si mijloace la misiunea de impunere a unui embargo asupra armelor (Arms Embargo) impotriva Libiei, constand in fregata Regele Ferdinand cu 205 militari si doi ofiteri de stat major specializati in forte navale.

O alta tema importanta pe agenda sedintei CSAT s-a referit la materializarea si valorificarea pragmatica a oportunitatilor comerciale si investitionale in relatiile cu statele din regiunea Asia-Pacific, in particular Republica Populara Chineza.

Agenda CSAT a inclus si prezentarea unui raport privind progresele Romaniei in procesul de aderare la Spatiul Schengen, stabilind, cu acest prilej, prioritatile de actiune pentru perioada urmatoare.

Concluzia discutiilor a fost ca Romania si-a respectat toate angajamentele la acest capitol, ca isi mentine pozitia privind aplicarea actualelor criterii Schengen de evaluare si ca dezaproba conexarea Mecanismului de Cooperare si Verificare (MCV) la aceste criterii.
Citeste mai multe despre CSAT evaziune fiscala decizii CSAT
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1337 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Baga , baga .....

Orice numai actiune sa fie , este chiorule ??? Cu SORROS gata iar ai luat teapa !! VIN AVIOANELE second hand pe care fraierii de locuitori ai acestei mirifice tari le va achita asa cum va trebui sa achite si imprumuturile care au alimentat conturile grase care vor iesi afara !!! Actiune , orice , sa ne miscam DOAR PENTRU EI !!!

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor