Curtea de Apel Timisoara a votat revocarea Alinei Ghica din CSM

Marti, 22 Ianuarie 2013, ora 19:48
1891 citiri

Adunarea generala a judecatorilor Curtii de Apel (CA) Timisoara a hotarat, prin votul secret exprimat in sedinta de marti, revocarea din calitatea de membru al Consiliului Superior al Magistraturii a judecatoarei Alina Nicoleta Ghica, reprezentant al Curtilor de Apel.

Hotararea a fost sustinuta de 37 de voturi pentru, 6 voturi impotriva si 3 voturi nule.

De asemenea, magistratii CA Timisoara au respins propunerea privind revocarea din calitatea de membru ales al CSM a judecatorului Horatius Dumbrava, reprezentant al Curtilor de Apel. In acest sens au fost exprimate 20 de voturi pentru, 23 voturi impotriva si 3 voturi nule.

Revocarea Alinei Ghica din CSM, votata in unanimitate de Curtea de Apel Targu Mures

Adunarea generala a CAT a respins, de asemenea, propunerea privind revocarea din calitatea de membru ales al CSM a judecatorului Alexandru Serban. Au fost exprimate 18 voturi pentru, 25 voturi impotriva si 3 voturi nule.

"Hotararea Adunarii generale a fost transmisa spre cunostinta Curtii de Apel Cluj si respectiv la Curtea de Apel Pitesti, in calitate de initiatori al procedurii de revocare din calitatea de membru al Consiliului Superior al Magistraturii a judecatorilor Horatius Nicolae Dumbrava, Alina Nicoleta Ghica si Alexandru Serban, alesi din partea Curtilor de Apel", a anuntat Denisa Corina Botoca, de la Biroul de Presa al Curtii de Apel Timisoara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#revocare Alina Ghica CSM, #revocare Alina Ghica, #Alina Ghica CSM , #CSM
Comentarii
Poza ORD
ORD
rank 5
Doare cine a votat-o o poate destitui, si numai pe baza
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5