Ziare.com

Adina Florea a obtinut cel mai mare punctaj la concursul pentru sefia Sectiei Speciale

de Ionel Stoica
Marti, 18 Iunie 2019, ora 17:47

   

Adina Florea a obtinut cel mai mare punctaj la concursul pentru sefia Sectiei Speciale
Procurorii Adina Florea si Sorin Eugen Iasinovschi au sustinut astazi interviurile pentru functia de procuror-sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie (SIIJ), denumita Sectia Speciala (SS).

Cel de-al treilea candidat, Bogdan Pirlog, nu s-a prezentat la sediul CSM, deoarece a recuzat trei dintre membrii comisiei de interviu: Lia Savonea (presedinte CSM), Simona Marcu si Nicoleta Tint. Sectia pentru procurori din CSM nu a desemnat un reprezentant in aceasta comisie.

Cei trei au luptat pentru functia eliberata de Gheorghe Stan, cel care a fost numit judecator la Curtea Constitutionala din partea Camerei Deputatilor, la propunerea Partidului Social Democrat.

UPDATE Cel mai mare punctaj a fost obtinut de Adina Florea (9,86), urmata de Sorin Eugen Iasinovschi (8,85) si Bogdan Pirlog (3,25), potrivit unei informari de pe siteul CSM. Rezultatele sunt definitive si nu pot fi contestate.

Cum au decurs interviurile

Adina Florea si-a sustinut timp de mai bine de o ora proiectul managerial, fara sa fie intrerupta de membrii comisiei de interviu.

La intrebarile puse candidatului, una a vizat scurgerea de informatii din cadrul SIIJ catre mass-media, dar Adina Florea a dat vina pe partile din dosar, care ar livra aceste probe presei.

Celalalt candidat, Sorin Eugen Iasinovschi, a sustinut ca sectia a fost creata pentru protectia magistratilor si nu ca o structura de represiune.

Ziare.com a transmis in format LIVE TEXT principalele declaratii din timpul interviului:

13:06 - Sorin Eugen Iasinovschi si-a sustinut proiectul managerial timp de 30 de minute. Au urmat apoi mai multe intrebari, de dificultate medie, ale membrilor comisiei de interviu.

"Noi le spunem dosare penale, dar de fapt sunt niste plangeri ale petentilor. Ei cred ca daca fac aceste plangeri impotriva magistratilor vor obtine rejduecarea dosarelor sau se vor razbuna", explica procurorul.

Iasinovschi critica faptul ca procurorii SIIJ nu pot pleda in instanta.

"Magistratul trebuie sa vada in sectie nu un organ de represiune si ceva care ii ofera protectie", insista Iasinovschi.

Magistratul arata ca una dintre probleme este faptul ca sectia nu are reactii publice in momentul in care apar acuzatii in spatiul public: "Este o problema de comunicare."

"Scopul principal al acestei sectii este protejarea magistratilor de plangerile si denunturile facute", repeta Iasinovschi.

El explica ca, din experita sa de 6-7 luni la SIIJ, nu a intalnit cazuri in care magistratul ar fi primit mita, in cele mai multe este vorba de plangeri nefondate ale justitiabililor.

Ce parere aveti de candidatura Adinei Florea: "O parere foarte buna!"

12:22 - Sorin Eugen Iasinovschi le-a spus membrilor CSM din comisia de intreviu ca el lucreaza in SIIJ de la infiintarea acestei sectii. Procurorul isi prezinta proiectul managerial.

Iasinovschi spune ca pana la infiintarea acestei sectii ar fi existat derapaje in anchetatea magistratilor: "Aceste derapaje au creat o trauma asupra magistratilor. Misiunea acestei sectii este de a vindeca aceasta trauma... Sectia este singura in masura de a reda increderea magistratilor, ca nu este facuta cu scopul de a hartui pe cineva, ci de a le proteja interesele."


Sursa: CSM


11:55 - Interviul Adinei Florea s-a terminat. La final, Simona Marcu si Mariana Ghena i-au pus intrebari din proiectul managerial.

O intrebare a vizat si ostilitatea magistratilor care critica SIIJ. De ce este criticata sectia de colegi?

"Aceasta ostilitate se manifesta la nivel steril. Eu nu am auzit un argument substantial care sa justifice aceasta ostilitate. Consider ca in afara de a spune ca la nivelul sectiei, ca suntem abuzivi, ca suntem SS, altceva nu am auzit", ridica din umeri Adina Florea.

Ea neaga vehement ca sectia ar fi facut abuzuri, asa cum acuza presa sau colegii.

"Unii dintre colegii nostri nu cred ca isi doresc sa inteleaga care este rolul sectiei", crede Adina Florea.

Potrivit acesteia, au fost situatii si in care a gresit, dar va incerca sa nu repete acest lucru.

Ce parere are despre candidatura colegului sau, Sorin Eugen Iasinovschi: "Ii doresc succes, cel mai bun sa castige!"

11:40 - Urmeaza intrebarile puse de membrii comisiei de interviu.

Lia Savonea a cerut detalii provind relatiile pe care SIIJ le are cu mass-media si ce masuri ia daca anumite informatii din dosare sunt scurse in presa.

"Comunicarea cu mass-media este o obligatie a magistratului, care trebuie sa respecte legea si se circumscrie Ghidului privind relatia cu presa", spune Florea.

Procurorul arata ca uneori informatiile din dosare care ajung in presa nu fac bine anchetei si ca este necesara respectarea confidentialitatii activitatii de urmarire penala.

Lia Savonea critica insa modul in care au aparut anumite probe in mass-media.

"Lucrul acesta nu s-a realizat, chiar in dosare instrumentate de dumneavoastra. Am vazut situatii in care anumite inscrisuri sau documente au ajuns in presa", spune Savonea.

Adina Florea se apara si spune ca aceste documente ar fi fost date de partile din dosare.

"Ele au ajuns in presa pentru ca au fost distribuite anterior partilor din dosare... Nu a existat nicio coniventa intre vreuna dintre persoanele din cadrul SIIJ si persoanele care au dat publicitatii mijloacele de proba. A fost o chestiune verificata de Inspectia Judiciara.

S-a dovedit ca aparitiile publice ale unor inscrisuri sau declaratii erau ulteriore momentului in care am dat partilor anumite acte", explica Florea.

Lia Savonea spune ca presiunea strazii ar putea fi o situatie de stres.

"Da, putem spune acest lucru", confirma Florea.

Lia Savonea este curioasa despre calitatile pe care un procuror SIIJ trebuie sa le aiba, intr-o ordine ierarhica.

"Corectitudine, disponibilitate la efort, receptivitate, implicare in activitatea profesionala, modestie", enumera Florea.

11:30 - Adina Florea si-a prezentat proiectul managerial timp de aproape o ora, fara sa fie intrerupta de cei trei membri ai comisiei: Lia Savonea, Simona Marcu si Nicoleta Tint.

Ea a spus ca este necesara o cooperare loiala cu sefii Parchetului General si o comunicare deschisa cu sefii de sectii din Parchetul General.

Procurorul a laudat colectivul de procurori din cadrul SIIJ.

"Ca poate cele 7 luni de zile de activitate nu ne recomanda din punct de vedere al formarii unui colectiv, aceasta opinie o sa o contrazic, toate aspectele mai putin pozitive, vehiculate in spatiul public, problemele cu care ne-am confruntat, toate aceste chestiuni ne-au facut sa devenim un colectiv unit, sa dam dovada de coeziune si intelepciune si sa dam dovada de mai multa rigoare", spune Florea.

Procurorul arata ca niciodata nu o sa apeleze la denunturi luate de la persoane aflate in detentie sau arest sau la autosesizari, daca nu sunt probe suficiente.

Adian Florea arata ca intr-un singur caz procurorii SIIJ s-au autosesizat: "acea sesizare din oficiu are la baza un material documentar care sa sustina din punct de vedere faptic acea sesizare."

Procurorul s-a plans de presiunea mass-media asupra activitatii SIIJ: "Interesul si presiunea manifestata de mass-media nu trebuie sa se reflecte din niciun punct de vedere si din nicio perspectiva asupra legalitatii si temeinicii actelor realizate in cauza."

11:00 - Continua interviul procurorului Adina Florea, care explica membrilor comisiei ca cetatenii fac tot mai multe sesizari la SIIJ.

"Numarul mare de plangeri penale este un indicator ca cetateanul este interesat de activitatea acestei sectii si se indreapta catre aceasta sectie cu incredere si cu speranta ca problemele pe care le sesizeaza vor face obiectul unor cercetari atente si judicioase", explica Adina Florea.

"SIIJ nu este o Sectie Speciala, este o sectie care respecta normele de procedura si drepturile persoanelor care sunt implicati in dosare penale, dar si a celor care intra in contact cu membrii sectiei", spune procurorul-sef adjunct al SIIJ.

Adina Florea sustine ca in ultimii ani ar fi fost facute presiuni asupra magistratilor si ca in prezent se incearca evitarea unor astfel de situatii.

"Ultimii ani au creat o situatie de presiune asupra modului in care magistratii judecatori si-au desfasurat activitatea. Aceasta presiune a venit din acele dosare penale care au fost intocmite, fie la sesizarea din oficiu, fie ca urmare a unor denunturi nefundamentate pe o baza factuala concreta, care au trenat foarte mult pe rolul organelor judiciare.

Au fost dosare care s-au solutionat la 5-6 ani de la momentul primei sesizari.... Am fost dosare care au ramas in nelucrare si nu s-a inceput nici macar urmarirea penala in rem", insista Adina Florea.

10:55 - Procurorul Bogdan Pirlog nu s-a prezentat, marti, la sediul CSM pentru a sustine, in fata comisiei de concurs din CSM, interviul pentru functia de sef al sectiei, deoarece asteapta un raspuns privind recuzarea unor membri. Procurorul a precizat, pentru Mediafax, ca a cerut recuzarea Liei Savonea (presedinte CSM), Simonei Marcu si Nicoletei Tint.

10:40 - Interviurile candidatilor au inceput cu o intarziere de 30 de minute. Presedintele comisiei, Lia Savonea, a anuntat ca Sectia pentru procurori din CSM a refuzat sa-si delege un membru in aceasta comisie.

Primul candidat care incepe interviul este Adina Florea. Procurorul isi prezinta proiectul managerial privind exercitarea functiei de procuror sef. Acesta poate fi accesat pe site-ul CSM.

Adina Florea s-a aratat nemultumita de unele articole de presa si a tinut sa faca niste precizari.

"Niciodata nu am fost aservita politic. Activitatea mea s-a desfasurat potrivit legii, asa cum am jurat cand am intrat in aceasta profesie. Am fost un procuror independent si sunt independent, indiferent de ce se vehiculeaza. Niciodata, nimeni, nici macar nu a incercat sa induca o idee la activitatea desfasurata de mine, din punct de vedere profesional", declara Adina Florea.


Sursa: CSM


10:20 - Sorin Iasinovschi, candidat pentru sefia SS, a declarat inaintea inceperii interviului ca sunt putini magistratii care contesta aceasta structura de parchet.

"Un magistrat informat nu ar avea motive sa conteste aceasta sectie", spune Iasinovschi.

Intrebat daca SS a procedat corect privind retragerea apelurilor din dosarele lui Viorel Hrebenciuc si Sebastian Ghita, procurorul a subliniat ca nu se poate pronunta, insa "cel care a luat decizia probabil ca a avut argumente solide ca sa le retraga".

In martie 2019, Eugen Iasinovschi a cerut Sectiei pentru procurori din CSM sa fie transferat de la SS la unul dintre parchetele militare din tara. Solicitarea sa a fost respinsa.

Citeste si: Prima dezertare din cadrul Sectiei Speciale? Un procuror din subordinea Adinei Florea a incercat sa se transfere

Adina Florea, favorita

Adina Florea este favorita pentru aceasta functie, in contextul in care este in prezent procuror-sef adjunct al SS si conduce de facto aceasta structura de parchet.

Sorin Eugen Iasinovschi este procuror in cadrul SS.

Cel de-al treilea candidat, Bogdan Ciprian Pirlog, a fost initial respins pentru acest concurs, motivul fiind "lipsa de vechime efectiva de 18 ani in functia de procuror", pentru ca, ulterior, pe 4 iunie, plenul CSM sa admita contestatia formulata de acesta si sa permita sustinerea interviului pentru conducerea SIIJ.

Pirlog are un proiect inedit in care propune desfiintarea SS: Un candidat la sefia SS isi propune sistarea imediata a activitatii sectiei si cercetarea procurorilor care l-au anchetat pe Timmermans
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 13219 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
44 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Urata femeie, in toate sensurile.

Va avea un sfarșit de cariera abrupt. Porcăria cu doamna Kovesi nu va fi uitată. Si nici ce ci Ghitza care Ghitza la Belgrad.

 

uitati-va la astia doi

din poza
sunt emblematici pentru starea justitiei din tara
asa se nasc plahotniucii!

 

Interesant

Este bine ca mafia PSD nu se lasa si nu vrea sa desfiinteze SS al mafiei PSD !
In acest fel caderea mafiei PSD in sondaje va fi din ce in ce mai abrupta !

 

Ce are sula cu prefectura?

Atit timp cit va exista aceasta ss poate or avea pic de rusine si unii magistrati aserviti serviciilor sa nu mai calce pe bec. Cam asta este menirea sectiei sa stea de paza la respectarea legilor asa incit unii magistrati sa nu mai fie stat in stat. Ai priceput? Ce-o avea cu mafia psd nu stiu, poate are ceva cu mafia basista care persista ca un putregai in justitie.

apulica,

voi va doriti ca magistratii sa fie aserviti
"serviciile" ofera servicii justitiei conform atributiilor si misiunii:
"protejarea valorilor democratice si promovarea intereselor nationale ale Romaniei si ale aliatilor săi pentru realizarea securitătii nationale, asigurarea respectării drepturilor si libertătilor cetătenilor si apărarea statului de drept"
asa scrie in statuluil lor.
daca nu va convine, defintati-i!

Explica

Din vasta ta cunostinta. Te rog explica si mie ce o opreste pe aceasta femeie Adina Florea si SS sa nu abuzeze de functie si sa puna presiune pe magistrati in anumite dosare ale coalitiei.
Nu imi spune ca moralitatea ei, ca asta nu o cred.
Ce spui despre MCV si recomandarile Comisiei de la Venetia, reprezinta valori europene pe care zeita ta Dancila a spus ca le protejeaza si le respecta.

Chiar a dat fuguta la Bruxelles

apollo

Si o fac sau dau solutii la comanda ?

Infractoarea sefa?

Cum se cheama vinzarea secretelor de stat?A luat secrtete de stat si i le-a dat infractoprului vilcov,cum se chaema asta?Plus hartuirea lui kovesi cu motive inventate de pesede?
Sper sa se desfiintese SSul si sa raspunda penal napirca pesedista!

cel mai mare punctaj pentru o sectie ilegala?

normal intr-o tara condusa de impostori criminali.

exact, Travis 18 !

Din declaratiile grefierei de la Constanta rezulta ca respectiva grefiera a fotocopiat acel protocol secret la cererea adinei florea, sefa ei, si a inmanat copia acetei sefutze. De la adina pana la darius valcov nu-i cale lunga pe bulevardul PSD-ului ...

Daca darius valcov e urmarit penal in aceasta speta, atunci cu siguranta se va ajunge cat de curand la comanditara fotocopierii, adina florea. Deci zilele linistite ale adinei sunt numarate. Poate si de aceea se agata ea de functii de mare sefie (a postulat si la DNA) care ar putea-o proteja ... In plus PSD-ul o sustine ca o recompensa pentru serviciile aduse.

Ce zice babaPaula mai sus(apollo11) este aberant

1.Valcov este sub control judiciar pentru divulgarea de secrete de stat.
2.Adina Florea,"sefa" SS si-a pus semnatura pe actul aruncat in mass-media de Valcov,dandu-si acordul pentru scurgerea de informatii secrete.
3.Concluzie:pentru aceasta ILEGALITATE,Adina Florea va fi cercetata penal de Adina Florea?!?
Cum vine asta????

Domnul Bogdan Prilog,

cel care a afirmat ca va desfiinta SS,nu S-a prezentat,deoarece a recuzat trei din membrii comisiei de interviu.
Asa incat nu vad cum s-ar putea lua o hotarare azi.
PS Titlul articolului,cu"Adina Florea,principala favorita" este incomplet.Favorita pe urmele lui Dragnea,poate.Ori Valcov.

Tocmai au anuntat aseara ca "domnul" Parlog e

..finantat serios din strainatate, FAPT PENAL, el fiind procuror militar!

Asteptam reactia Parchetului General, ajunge cu cozile de topor!

Cum drakkne a luat analfabeta asta functional

punctaj asa de mare ??? N-ati vazut cum a incalcat o multime de reguli in anchetele impotriva lui Kovesi ? N-ati vazut ca a furat protocolul si i l-a dat lui valcov ? Asta-i mafia psd-alde !!! Totul se face aranjat de mafie...

Floricica-procuroarea este inepta si inculta

O fi obtinut cel mai mare punctaj la etilotest.

ionele

esti marcat serios de SS (serviciile secrete germane). inseamna ca ii iubiti mult pe hitlerist daca in invocati tot timpul.

 

Se apropie funia de par. Valcov, la cati ani de puscarie are

de facut, o sa inceapa sa cante, sa-si mai usureze situatia. Iar barbatul asta din poze,numit Florea, o sa infunde puscaria. Urata si rea, sefa GESTAPOULUI lui Dragnea. 80% din sentintele pe care le-a dat au fost infirmate de justitie. Asta inseamna ca in 80% din cazuri, cel putin, au nesocotit drepturile unor romani. Ce spuneau ticalosii din mafia rosie: daca un singur roman a fost nedreptatit de DNA, DNA-ul trebuie sa dispara. SS nu trebuie ???? Si mai sunt vreo doi trei , care trebuie sa plateasca ticalosiile facute in slujba lui Dragnea: Nicolichea, Ciordache, Serban Nicolae, Tudorel.

SS trebuie desființată. Guvernul de paie are un MCV de respectat.

Adio leprelor draganiste!

 

Sectia SS

Pe cine deranjeaza "sectia SS" si ordonanta 114 pe, romanii din tara in niciun caz, poate pe voi cei din afara. Macar ai habar de cine a fost infiinta sestia SS. Continutul ordonantei 114 este in defavoarea Romaniei? Cred ca "sacul dumitale" ar trebui sa contina mai putina "otrava" la adresa romaniei si poporului roman. Vezi ca si Turcescu avea "un ghizdan plin cu pietre" si.....l-a golit

"Vezi ca si Turcescu avea

"un ghizdan plin cu pietre" si.....l-a golit.

Beheherilov e alta "clasa". El e elita ...
Ghiozdanu lui e plin de serbet taiat. Si nu-l va goli la intamplare ci-l va manca incetul cu incetul.

Bah beheheriloave, adevaru ca icoana ta kkoveshi pe care-o tzuchi in toate ungherele e ca un soare fatza de Adina Florea. Are basu cat casa boborului altfel e zana maselutza.
Potzi sa mananci cu lopata din ghiozdanu ala al tau, huiduma tot la Tenerife are sa ajunga! Nu va uita nimeni porcariile facute de kukuvea.

Mai tineti minte cand Mazariche castiga procesele

cu statul roman, pe banda rulanta ???? E, poate ne explica odata aratarea asta, cand o sa o cheme urmasii ei la GESTAPOUL lui Dragnea, la interogatoriu, cum de se intampla acest lucru. Sunt sigur ca stie, era un element pro-activ in aceste sentinte.

Pai nu vad de ce!

Cui face rau? Deocamdata sta de paza ca magistratii sa nu calce in strachini caci s-au adunat cam multi care au facut acest lucru. Paza buna trece primejdia rea si poate in acest fel se mai redreseaza si justitia romana care a ajuns de risul curcilor.

Ordonanta 114 nociva ptr. colonia romania

– taxa pe activele bancare
– taxarea suplimentară a jocurilor de noroc
– impozit zero pe salariu pentru muncitorii din construcții
– taxe mai mari pentru obținerea licențelor de telefonie mobilă
– scutiri de impozite pentru mai multe categorii de privați
– posibilitatea participanților la un fond de pensii privat de a opta pentru transferul contribuțiilor lor către sistemul public de pensii
– și, cea mai importantă, plafonarea prețului la gaze și energie electrică pentru persoane fizice.

MosGerila, sefii pesedisti si aldisti sunt dusi cu pluta!

De cand acesti indivizi se afla la guvernare, preocuparea lor principala nu este alta decat subordonarea Justitiei.Pentru ei dezvoltarea economica,a invatamantului si culturii nu sunt prioritati. Shalom

Interesant

Mafia PSD nu poate ieși din logica slugă-stăpan introdusa in Romania de tancurile sovietice in 1945.
Doar o masă de alegători hotărați să schimbe sistemul o poate anula prin vot trimitand mafia PSD la groapa de gunoi a istoriei.

Ticaloasa de Constanta!

Aceasta individa mai ceva de "hada" ca muma padurii din gasca de infractori grup organizat PSD Constanta fara doar si poate nu are ce cauta in justitie deoarece este arhistiut ca este o *** nenorocita al grupului de porci si infractori al coalitiei corupte "psd-alde-udmr"

 

SIIJ a fost excelenta cat era la DNA si Kovesi paradea judecatorii

..care nu se lasau pilotati. Acum, cand e independenta, se vrea desfiintarea ei.

Eu zic sa schimbati si legile justitiei, sa nu mai decida judecatorii in nici o speta, sa decida direct procurorii!

 

Fara de alegeri

Eu as fi de acord sa numai avem alegeri caci oricum in "colonia" numita Romania legile sunt facute de ue si sua. Se cheltuie bani si timp degeaba

poate asa

se explica faptul ca de 30 de ani pesederastii si alti emanati ai lui iliescu ies mereu la alegeri

Barabula, trebuie sa recunosti insa ca unde au

..castigat pederastii au fost magarii. Basescu a castigat cu fraude, Iohannis la fel, acum la europarlamentare la fel. Securistii si-au promovat partiduletele, USR+, ProR, PMP, in detrimentul celor care tin cu Romania.

madam cucu c***** mica

bagate pe oral ca acolo esti eZperta!!
daca romanii ies la vot 10% e mult pt pesedeaua GIO .
mai voteaza pesedeaua :
asistati , puscariasi , neamurili si curveele [ la jilava a castigat pesedeaua cu 99,9% restu e la alde tarlici ] .

Interesant

Cucule pasare sura ce umblai cu Dragnea-n gura!
Tu, care esti un sustinator fanatic al mafiotilor PSD (creatia suprema a securitatii lui Ceausescu), vii si ne acuzi pe noi ca sustinem niste partide create de securisti!
Cred ca dupa alegerile din 26.05.2019 ti-a cam luat foc creierul sia cum gandesti cu alte parti ale corpului !

 

fra GILE

N-ar fi bine daca tare ne dam atotștiutori sa cautam originile curatilor pe care ii lingeti așa cu spor..

Pai, nu cu mult timp in urma,

nu va.ca asta cu aspect de gorila declara ca "Nu am fost niciodata un procuror independe si ca "procurorii pe care ii conduce trebuie sa fie loiali altor institutii, inclusiv Parlamentului", adica lui Dragnea. Ca Dragnea era Parlamentul pe vremea aia!
Intelega ca un infractor cu studii macabre ca Stan sa fie cocotat la CCR, CCR fiind un grup infractional organizat, care la indicatia infractorilor a pus justitia tarii pe butuci si inteleg ca o pro.asta ca asta merita cocotata in fruntea SS. Asta pare a mai fi mersul vremurilor!

 

Greu cu metaforele?

Daca spui ca te conduce legea inseamna ca nu esti independent si deci trebuiesti dat jos? ))))

Eu zic ca oamenii inteligenti sesizeaza semnificatia unei afirmatii! Oamenii inteligenti.

pana una-alta

adinutza trebuie sa dovedeasca cum a reusit ea sa sustraga documente si sa le puna la dispozitia varanului - luju si @3
o fi fost din sentimente de datorie patriotica?

Ce lege

respecta gori.la asta, a lui Mazare cumva?

losere, tu nu intelegi metaforele, dar ai tupeu.

ma asteptam sa scapam de tine dupa rusinoasa prestatie de pe 26 mai, dar mai ales dupa ce stapanul ti-a intrat la racoare. probabl ca tu si cu Codrin Stefanescu v-ati repliat deja. pe cine pupati acum ?
ba, voi astia de la PSD, cand pierdeti alegeri, ati fost furati, iar cand le castigati, "asa a vrut boborul". eu zic ca acum asa a vrut boborul. practic vi s-a aratat clar unde va e locul. tu crezi ca daca Adina Florea, aceasta coada de topor, va fi in continuare la SS, inseamna ca ati depasit stadiul de loseri ?
ce-a fost pe 26 mai a fost doar antrenamentul. acusi o sa scapam de voi, cu toate Adinele Florea si cu toti pesedistii vostri cu tot.

ciprian parlog

acest procuror soroist, membru marcant al miscarii #rezist, prezent in piata victoriei in 10 august 2018, care, impreuna cu alti doi ca el au infiintat in Caracal asociatia initiativa pentru justitie, are un tupeu porcesc. csm-ul doarme. omul asta ce cauta in magistratura. zilnic incala statutul procurorilor si nimeni nu ia nici o masura. prin comportamentul lui de doi bani, duce in derizoriu calitatea de magistrat militar. nu s-a prezentat la examen pentru ca este bata si stia ca nu are nici o sansa. numai sa se faca de ras.

 

Interesant

Mafiotii PSD ne explica aproape in fiecare zi ca ei au intelese sensul votului din 26.05.2019, insa continua sa mutileze justitia fara sa dea nici un pas inapoi !
Nu-i nimic ! Ne vedem la vot tovarasi comuisti care formati mafia PSD si acolo vom vedea din nou ce vor romanii !
Nu puteti voi mutila cat putem noi vota !

 

Interesant

Refuzul mafiei PSD de a semna pactul politic proeuropean propus de președintele Iohannis demască pe deplin duplicitatea PSD, partid care, in fond, nu vrea să anuleze modificările nocive efectuate in epoca Dragnea asupra legilor justitiei.
Să nu uităm că instituția construită special pentru intimidarea magistraților, și anume Secția Specială pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, un fel de SS sau Gestapo al magistraturii, funcționează cu motoarele turate, deși Comisia de la Veneția a cerut desființarea ei.
Dacă Viorica Dăncilă se face că nu știe acest lucru este pentru că baronii mafiei PSD ar linșa-o dacă ar indrăzni să miște un deget. Și nici ALDE sau UDMR nu ar ierta-o deoarece le-ar fi pereclitata libertatea personala dupa hotiile facute in ultimii 30 de ani !

 

Cred că Adina Florea a primit intrebări ca in Caragiale

Era o schiță "Un pedagog de școală nouă". Cand a ajuns să examineze fiul unui bogătaș, intrebările erau: Nu-i așa că Pămantul se rotește in jurul Soarelui in 365 de zile?
Răspunsul: Da domnule.
Și tot așa. Probabil și Adina Florea a avut intrebări similare, interesul ca ea să conducă secția și să execute ordinele celor din PSD fiine enorm.

 

La "cocoana" asta cu fata de "tractorist" i-au venit intrebarile cu

raspunsurile deja bifate.
"Competenta" si "profesionalismul" ei au fost dovedite deja pe parcursul carierei sale "stralucite", de pana acum. Adica mai pe sleau spus... Adina Florea = 0 (barat)

Auzi la ei, 9.86. LMAO!!! Nici curcile din batatura lu' tasu' nu cred asa ceva, de aia nu se pot opri din ras.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor