Ziare.com

Cu ce se mai ocupa CSM: Judecatorii si procurorii pot face parte din masonerie

Joi, 16 Mai 2013, ora 20:33

   

Cu ce se mai ocupa CSM: Judecatorii si procurorii pot face parte din masonerie
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a stabilit ca judecatorii si procurorii pot sa faca parte din organizatiile masonice. Hotararea a fost luata cu majoritate de voturi.

Decizia care permite magistratilor sa faca parte din masonerie a fost luata in aprilie de Comisia numarul 2 din cadrul CSM (de Eficientizare a activitatii CSM si a institutiilor coordonate, parteneriatul cu institutiile interne si societatea civila), informeaza Mediafax.

Comisia a fost solicitata sa emita un punct de vedere in acest sens de catre Directia legislatie, documentare si contencios (DLDC), in urma sesizarii facute de un jurnalist.

In urma dezbaterilor, comisia a hotarat ca judecatorii si procurorii pot face parte dintr-o organizatie masonica.

"S-a exprimat si o opinie minoritara, in sensul ca judecatorii si procurorii nu pot face parte din nicio organizatie masonica", se arata in minuta comisie din 16 aprilie.

Ritualuri secrete ale Francmasoneriei - De la initiere, la rangul de Cavaler Kadosh

O situatie similara s-a inregistrat si in 2006, cand Inspectia Judiciara a CSM a aratat ca magistratii pot fi masoni.

"Avand in vedere obiectul, scopul si activitatile asociatiei francmasonice, constituita in Romania ca persoana juridica de drept privat, neguvernamentala, apolitica si fara scop patrimonial si dispozitiile articolului 11, alineatul 3, din Legea nr. 303/2004, conform carora judecatorii si procurorii pot fi membri ai societatilor stiintifice sau academice, precum si ai oricaror persoane de drept privat, fara scop patrimonial, consideram ca apartenenta unui judeator sau procuror la francmasonerie nu incalca criteriile de mentinere in magistratura", se spunea in nota Inspectiei Judiciare .

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2668 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
14 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

gura ! gura ! guraaaaaaaaa ! romanii nu au voie sa caraie !

ei trebuie sa suporte tot !
guraaaaaaa !
maga.rilor !
guraaaaaaaaaaaaaaaa !

 

Teoria conspiratziei sau inca o piesa din puzzle

Noua ordine mondiala a hotarat ca si magistratzii din Romanika sa se alinieze celor din Jewiesei si celorlalte tzari in care perciunatzii mana in mana cu francmasonii construiesc hotaratzi societatea sclavagista multilateral dezvoltata.
P.S. Nu va fi un conflict de interese cand un judecator mason va judeca un inculpat mason ?!

mai bine sa ia spaga decat masoni

O sa vedem de acum incolo foarte multi spalati de pacate. Majoritatea oamenilor politici si/sau de afaceri din Romania sunt masoni. Iar una dintre regulile fratiorilor este sa se ajute reciproc si dezinteresat. Suna interesant pentru justitie?

 

Nimic nou pe frontu de est !

Da !...Și ? Voi credeți că pină acum nu erau ? O! ..ce naivi ! Păi Băse și Ponta nu cohabitează pentru că le-a cerut Oculta ? CSM-ul nu joacă cum le cintă "frații" mai sus puși ? Trecerea de la Nașu in suflet la Fratele in suflet se face la Ordin de Sus. Cum se mai minuna Șova de puterea pe care și-a ciștigat-o Koveși in UE ....ACUM ARE RĂSPUNSU.
Ca să rămină Ministru...ar cam trebui să treacă la Frăția Massonică,cea care te protejează pină in pinzele albe. Ce a fost Justiția pină acuma......dar să vezi ce va fi de acum inainte !
Decizia de vinovăție va fi analizată și in Templu dacă miroși numai... a Compagnion Masson.
Exact ca pe timpu lui Ceașcă. Dacă erai membru de partid și făceai ceva interzis de lege.....mai intii erai cercetat de către Organizația de bază a Partidului. Dacă fapta era ceva ce nu ținea de politic....erai doar reprimandat și Justiția se făcea că nu vede. Ca să fii condamnat trebuia să fii mai intii dat afară din PCR, și apoi erai judecat.
Cine i-și inchipuie că Massoneria e o organizație ...APOLITICĂ...ori e pro.st ori idi.ot. Din acest moment,legal și nu pe ascuns........ Big Brother controlează TOT,adică Frăția Universală vă va urmări pas cu pas,oră de oră prin mijloace deja existente. Cărți de Credit,pașapoarte Biometrice,telefonie inregistrată de STS,Justiție aservită marilor interese......

bre, da' multe mai shtii!!!

Nu vrei sa vii o lecutzica pi la noi pi la Waslui City, numai un chik, sa ni povisteshti sh' noua, ca tare frumos li zishi!

CSM

sa dea o hotarare prin care sa I se permita inscrierea in AAA.

 

NU MA MIRA !!!!

Nu stiam oare ca toti oamenii cu putere decizionala majora sau nu, trebuie sa fie/devina masoni??? Nu? Isarescu nu e? Iliescu nu e? Care nu este dintre cei mai sus pusi? Acestia au ordine clare si ca organizatie un tel major satanic ! Fiinteaza inca din antichitate si chiar bazele SUA ei le-au pus!

 

"Fiinteaza inca din antichitate si chiar bazele SUA ei le-au

pus!"

Aha! Oricum este diferenta intre copy-paste si compozitia proprie.

gROB!

Ai facut in sfarsit diferenta? Ahahahahah! Grob tata, pune mana pe carticica pentru ca lingvistica iti joaca feste , comentariu pe text sau alcatuirea unuia pur si simplu iti sunt straine!
Dar fi-va mai bine pentru toti! Ma bucura faptul ca pe unde ma prinzi ma depunctezi ! Eu? Nu te votez unde nu scrii bine iar in putinele comentarii unde le faci totusi cat de cat iti dau maxim!

"cu ce se mai ocupa CSM:...."

pai nu este clar si evident ca "joi, 16 mai 2013, ora 20:33 sursa: ziare.com" insinueaza suptil si psihedelic ca cesemeul se ocupa cu afaceri in dolari ameicani, sau este o agentie federala de peste ocean. lucrul acesta este evident deoarece poza agatata'n varfu' articolului semnat "joi, 16 mai 2013, ora 20:33
sursa: ziare.com" reprezinta imaginea care se gaseste pe reversul bancnotelor de 1 dolar SUA si pe reversul Marelui sigiliu al Statelor Unite ale Americii. este deci evident ca "joi, 16 mai 2013, ora 20:33 sursa: ziare.com", cu intuitia si profesionalismul deontologic ziaiureaiesc care o caracterizeaza, a deazvaluit in mod clar si indubitabil legaturile nasonice dintre imperialismul america si cesemeul dambovitean. nasoni, nenasoni, e pa nasoala rau....

 

multumesc pentru informatie:....

...nu stiam ca masoneria " Fiinteaza inca din antichitate".

 

Carrandash...inca din epoca Turnului Babel fiinteazaaaaa,! Fireste!

Da Carrandash, ei fiinteaza inca din Evul Mediu ! Ei sunt ziditorii de biserici, zidarii care doresc /doreau sa aibe o imagine buna dar intotdeauna nu iese fum fara foc!
Si ca o dovada :
Etimologie
Cuvintele "francmason", "francmasonerie" sunt forma romaneasca a cuvintelor englez free mason, francez francmaçon si german Freimaurer care inseamna "zidar, constructor liber" si reprezinta o mostenire a uneia din radacinile francmasoneriei: breasla zidarilor care construiau biserici, bazilicile si catedralele din Evul mediu (vezi mai jos). In secolul al XIX-lea, a aparut in limba romana si in varianta "farmazon", provenita din cuvantul similar rusesc si insemnand "nazdravan", cu aceeasi origine ca "farmec" si "farmacie" (in elina "vraja", "leac").

Una dintre traditiile masonice sustinea ca Avraam, patriarhul evreilor, le-a transmis egiptenilor invataturi speciale inainte de potop. Mai tarziu, invataturile (despre care se spunea ca ar fi reprezentat opera legendarului Hermes Trismegistus) au fost adunate de filosoful Euclid intr-un volum. El le-a studiat sub denumirea "geometrie". Initial grecii, apoi romanii, au numit aceasta disciplina "arhitectura".
Dar ca si un adagio elocvent :
Legendele masonice plaseaza formarea organizatiei in epoca Turnului Babel si in cea a construirii Templului din Ierusalim de catre regele Solomon, despre care se pomeneste in Biblie. Or, potrivit lui Mircea Eliade "istoria incepe in Sumer". Practic, inceputurile masoneriei operative reprezinta inceputirile culturii urbane, constructia primelor orase - cetati. Din punct de vedere al preistoriei speciei umane insa, omul a fost dintotdeauna un cioplitor al pietrei. Cind arta cioplirii pietrei a fost combinata cu geometria, a aparut Arhitectura. Primii Mari Maestri au fost, de fapt, Arhitecti.

Francmasoneria moderna ca sa zic asa, a aparut in secolul 18 in Anglia iar in tarile romane spre mijlocul secolului, deci cca 1750 ! S-au format Loji masonice apoi, in Franta s.a.m.d...!

A FIINȚÁ ~éz intranz. A se afla in realitate; a avea ființă; a fi; a exista. [Sil. fi-in-] /Din ființă
Sursa: NODEX (2002) | Adăugată de siveco | Semnalează o greșeală | Permalink
Se foloseste adeseori cand te referi la 'a fost format' , 'construit' 'a luat fiinta' o societate, un grup, etc..!

 

@ fisher de duzina.....

...carevasazica ca pentru tine postulatele lui Euclid sunt francmasonice, iar antichitatea si evul mediu este unul si acelasi lucru. mersoa de information: sarmanu' de io stiam ca antichitatea precede evul mediu, dar, dupa luminarea mea de catre tine, trag kkonkkluzia ca epoca moderna si contemporana a precedat evel mediu , iar noi traim acu' in paleolitic ceea ce este kklar si dovedit de cioclopedismu' tau nasonic.

 

''fisher'' asa ma cheama? ahahahaha!

Antichitatea este cea de-a II-a epocă a istoriei. A inceput in jurul anului 3000 i.Hr., cand a fost inventată scrierea cuneiformă, și a durat pană in jurul anului 476, cand a căzut Imperiul Roman de Apus. Reprezintă epoca in care s-au dezvoltat cultura, arta, religia și marile civilizații.
Cand a trait patriarhul Avraam???
Daca Moise s-a nascut prin aprox . 1600 BC Avraam a trait prin,cca 2000 BC asa ca am dreptate!
Intr-adevar Evul Mediu [a fost o greseala] are o perioada de 1000 de ani incepand din anul cca 500 dar per ansamblu informatia este buna: Masoneria este activa inca din antichitate! Ma bucur pentru tine ca intocmai ca si Grob scrieti bine, lingvistica este o bagatela pentru voi!
O curiozitate : Esti balbait? Daca da, regret faptul!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor