Ziare.com

Inspectia Judiciara: Afirmatiile premierului despre ancheta la "Bolintineanu" n-au afectat independenta justitiei

Vineri, 11 Octombrie 2013, ora 15:01

   

Inspectia Judiciara: Afirmatiile premierului despre ancheta la "Bolintineanu" n-au afectat independenta justitiei
Declaratiile premierului Victor Ponta referitoare la ancheta de la Liceul "Bolintineanu" privind posibile fapte de coruptie nu au afectat independenta justitiei, potrivit raportului intocmit de Inspectia Judiciara (IJ) din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

"Rezultatul raportului consta in faptul ca prin declaratiile premierului Victor Ponta nu s-a depasit limita unui discurs politic. Astfel, nu au existat elemente care sa aduca atingere independentei justitiei", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectiei Judiciare, Tamara Manea.

Procurorii acuza: Scandalul artificial de la Bolintineanu a modificat mersul anchetei

Raportul Inspectiei Judiciare va fi prezentat in fata plenului CSM in sedinta din 22 octombrie, urmand ca membrii Consiliului sa decida daca si-l vor insusi.

Ponta, a treia oara in fata CSM - De data asta cu interventiile in ancheta de la liceul Bolintineanu

Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat, la 11 iulie, Inspectia Judiciara sa verifice daca independenta justitiei a fost afectata in urma declaratiilor premierului Victor Ponta privind ancheta pentru posibile cazuri de coruptie si frauda la bacalaureatul sustinut la Liceul "Bolintineanu" din Capitala.
Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 1231 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Dragă inspecție, dacă-i dai nas lui Ivan, el se suie si pe divan.

.

 

Mai gainateazate in capul lor,ca ti-se permite !

Ponta,dai bataie!

pontoooo!

pa iei ... pa iei .. pa iei si pa tata lor.
schelalaie pa net ca disperatii.

Bine ca acesti procurori aberantzi, arogantzi si lipsitzi de profe-

... -sionalism, mai primesc, din cand in cand, si cate un bobarnac, care sa-i mai aduca nitzel cu picioarele pe pamant!

 

inspecția judiciară are dreptate,

ponta nu a influiențat amestecul lui băselu in justiție. in justiție, așa a spus inspecția judiciară. Păi cand băselu l-a făcut șantajist pe procurorul Papiuci, s-a dovedit că avea dreptate, asta pentru că acest procuror comunistoid a făcut orice să-i fie de folos ticălosului.

acesta neavand probe impotriva lui nastase trebuia să fabrice și singura arma era șantajul. CEDO ne va lua banii noștri pentru faptele de eroism ale lui Papici, care cu orice preț a reușit probabil tot prin șantaj să obțină condamnarea lui Năstase și a celkor care nu au vrut să declare așa cum le dicta el.

din cand in cand nu s-ar mai găsi cineva să le mai arunce cu leșii in ochi. Duietul Koveși-Morar, sub directa indrumare a băsecuristului a reușit să reintroducă metodele comuniste. Procurorii pe care ei i-au format și i-au adunat in jurul lor intocmesc dosare după cum bate vantul de la cotroceni. Inspecția judiciară ar fi fost culmea să spună că ponta a tulburat influiența lui băsescu in justiție.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor