Ziare.com

Judecatoria Sectorului 5 a decis revocarea lui Cristi Danilet din CSM

Joi, 10 Ianuarie 2013, ora 14:30

   

Judecatoria Sectorului 5 a decis revocarea lui Cristi Danilet din CSM
Adunarea Generala a Judecatorilor din cadrul Judecatoriei Sectorului 5 a decis, miercuri, declansarea procedurii de revocare din functia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a judecatorului Cristi Danilet.

Potrivit Biroului de presa al Judecatoriei Sectorului 5, din 29 de judecatori ai acestei instante au participat la adunare 23 de magistrati, toti votand pentru revocarea lui Cristi Danilet.

Judecatoriile din sectoarele 2 si 6 au convocat pentru vineri adunarile generale, Judecatoria Sectorului 4 pentru joi, iar Judecatoria Sectorului 3 pentru luni, in timp ce Judecatoria Sectorului 1 nu a programat inca o asemenea adunare.

Toate judecatoriile din tara sunt obligate sa convoace adunari generale, dupa ce Adunarea Generala a Judecatorilor din cadrul Judecatoriei Ramnicu Valcea a declansat luni procedura de revocare a judecatorului Cristi Danilet din Consiliul Superior al Magistraturii.

Adunarea Generala a Judecatorilor a considerat ca Danilet si-a exercitat necorespunzator atributiile de membru al CSM prin faptul ca a participat activ la o procedura netransparenta de alegere a conducerii CSM si prin declaratiile ale publice a lasat impresia ca urmareste mai degraba sa-si promoveze propria imagine decat interesele judecatorilor.

Intre timp, judecatoriile din Galati, Brasov si Cluj au votat revocarea lui Cristi Danilet din functia de membru al CSM.
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 2504 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Judecatorii USL-isti reinviati

Atacul clonelor USL din asociatia judecatorilor(mult timp condusa de Pivniceru,acum controlata tot de ea)au inceput un atac murdar asupra membrilor CSM care doresc sa-si pastreze cinstea si demnitatea in relatia cu grupul infractional USL.

 
 

E o rebeliune a retelei Voicu !

Cainele care a trait multi ani legat in lant,nu stie sa supravietuiasca in libertate.Sunt judecatori nostalgici,care isi doresc tutela partidului stat.

Splendid.

Pompilică Dănileț pe făraș...Dănileț e ăla care și-a reclamat părinții ca să le ia pensiile? Ăh? Păcat de părinți... parcă așa se spunea pe internet...

Viva Voiculescu!...și Perijoc...


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor