Ziare.com

Revocarea lui Ghica si Danilet din CSM, discutata pe 13 februarie

Miercuri, 06 Februarie 2013, ora 11:07

   

Revocarea lui Ghica si Danilet din CSM, discutata pe 13 februarie
Consiliul Superior al Magistraturii va discuta in sedinta plenului din 13 februarie cererile de revocare din functia de membru CSM a judecatorilor Alina Ghica si Cristi Danilet.

Tot in sedinta de pe 13 februarie se va discuta si alegerea vicepresedintelui Consiliului, functie pentru care si-a depus candidatura Adrian Bordea, a comunicat miercuri la finalul sedintei purtatorul de cuvant, Monica Prejmereanu.

Candidaturile pentru functia de vicepresedinte CSM, dezbatute marti

Alegerea vicepresedintelui Consiliului a fost amanata, saptamana trecuta, dupa ce membrii Sectiei de judecatori au anuntat ca doresc sa discute pentru a-si desemna un candidat.

Judecatorii Cristi Danilet si Alina Ghica au anuntat, la sedinta Plenului Consiliului Superior al Magistraturii din 23 ianuarie, ca isi retrag candidaturile pentru functia de vicepresedinte al CSM, intrucat este avansata o procedura de revocare a lor din Consiliu.

Danilet preciza ca prin revocarea sa si a Alinei Ghica decisa de adunarile generale ale judecatorilor se pune in discutie legitimitatea lor in CSM.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1909 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Niste specimene !!!!!!

Aceasta"fosta"presedinte a focut tot posibilul ca actualul ministru al justitiei sa intarzie sa fie numit in functie,l-a slugarit pe Basescu cum a stiut ea mai bine iar Danilet a dovedit caracterul infect si discursul penibil cu ocazia unei retragerii de onoare din CSM. Mai mult, au acceptat anchetarea fraudelor de la alegeri a procuririlor desi cunosteau caracterul abuziv.....
Nu au zis nimic insa despre judecatoarea betiva si judecatorul de la ICCJ care a afirmat ca Basescu e stapanul lui !!!!!!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor