Ziare.com

Un judecator din CSM recurge la lovituri sub centura

Joi, 17 Ianuarie 2013, ora 15:06

   

Un judecator din CSM recurge la lovituri sub centura
Judecatorul Adrian Toni Neacsu a declarat intr-o emisiune de televiziune ca o felicita pe colega sa Alina Ghica pentru decizia luata, de a renunta la candidatura pentru vicepresedintia CSM. In replica, Alina Ghica anunta ca nu si-a retras candidatura.

"O felicitam pe doamna Ghica ca a tinut cont de solicitarea sectiei pentru judecatori si o sa-si retraga o candidatura care, in conditiile retragerii masive a sprijinului judecatorilor de la curtile de apel pentru reprezentarea lor prin dumneai, devenise total nelegitima", a declarat Adrian Toni Neacsu, miercuri seara, pentru Digi24.

Si colegul sau Horatius Dumbrava a confirmat retragerea candidaturii Alinei Ghica. Cei doi fac parte din grupul de 7 judecatori membri ai CSM care cer demisia de onoare a presedintelui Oana Haineala si retragerea candidaturilor depuse pentru functia de vicepresedinte de Alina Ghica si Cristi Danilet.

In realitate, magistratul Alina Ghica nu si-a retras candidatura. Contactata de Evenimentul Zilei, aceasta a declarat: "Nu este adevarat, nu am retras candidatura. De altfel doar in cadrul plenului CSM as putea sa o fac si printr-o cerere scrisa. Nu am facut o asemenea cerere, iar decizia imi apartine. Consider declaratia colegului meu o forma de presiune pentru a determina o decizie a mea in sensul dorit".

"Cat priveste legitmitatea candidaturii mele, aceasta se va stabili dupa finalizarea procedurii initiate de Curtea de Apel Cluj", a mai declarat fostul presedinte al CSM.

Alina Ghica si-a retras candidatura de la CSM - Filmul scandalului de la Consiliu

Alina Ghica: In CSM nu sunt partizanate politice - Interviu Ziare.com

Sedinta de Plen a CSM de joi, in care urma sa se discute situatia privind ocuparea postului de vicepresedinte al Consiliului, a fost amanata pana saptamana viitoare din lipsa de cvorum, neputand fi prezenti doi dintre membrii de drept ai CSM si nici cei doi reprezentantii societatii civile.

In urma actiunii Asociatiei Magistratilor din Romania, revocarea judecatoarei Alina Ghica a fost pornita de Curtea de Apel Cluj, prin urmare centralizarea voturilor de la toate curtile de apel va fi facuta de aceasta instanta. Centralizarea voturilor de revocare a judecatorilor Horatius Dumbrava si Alexandru Serban va fi facuta de Curtea de Apel Pitesti, care a votat prima revocarea tuturor celor trei reprezentanti ai Curtilor de Apel in CSM.

Tribunalul Mehedinti centralizeaza voturile pentru revocarea reprezentantilor tribunalelor in CSM, Monalisa Neagoe si Adrian Toni Neacsu, iar Judecatoria Ramnicu-Valcea centralizeaza voturile in cazul revocarii judecatorului Cristi Danilet.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 6351 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
10 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

jiji...ca expert in ale judecati, te rog fa ordine acolo...

sti tu cum...
http://www.youtube.com/watch?v=gO-wVIeZyhA

 

haita de caini comunitari usl a inceput destructurarea

justiției, prin javrele locale, numite baroni locali.

...

.. asa e .. acest CSM-ist este sub/in protectoratul "elitelor" vrancene ..

Care-i lovitura sub ceptură? Ăh?

Minunat de vezuvian și eclatant in toată splendoarea...

Azi, 17 ianuarie 2013, magistratii C/urți de Apel Brașov s-au reunit in Adunare Generală. Din 31 de judecători, 29 au votat pentru revocarea Alinei Ghica-Buflei din CSM, iar două voturi au fost nule. Drept urmare, Alina Ghica-Buflei, fosta presedinta a CSM, nu a avut parte de niciun vot care sa o susțină infața magistraților brașoveni.

Mai este nevoie de două C/urți de Apel din țară care sa fie de acord, cu vot de 2/3 din numarul judecătorilor, pentru ca Alina Ghica-Buflei, reprezentanta lor, să plece din Consiliul Superior al Magistraturii.

Trăiască Voiculesco! Viva Voiculesco!

 

traiasca, cum spune si jiji...

http://www.youtube.com/watch?v=gO-wVIeZyhA

 

eu zic

sa-i schimbam pe toti. hai sa-l punem pe gigi acolo ca acum stie sa interpreteze legile.

Nu stiu de ce sint toti asa de uriti ? Din cauza studiilor ?

Din cauza singuratatii afective ? Nu am nimic sa le reprosez, dar sint uritei... l-ati vazut pe Daniletz, cu barbuta aceea de vietnamez infometat?

 

Excelenta Observatiune ... :)):)):))

De AIA se duc ACOLO, unde POT sa fie Zmei Peste_OAMENI.
NU din Spirit Justițiar.

Sa iși panseze Rănile Psihologice ...
Si, PROMPT, sunt ochiți de Zemekerei Externi SIiii ... acceptați ... :)):)):))

NU numai la Justiție ...
Vezi Politicienii din Wide World ...

Care de care mai Stramb ... :)):)):))
De ACEEA se și implica in Scandaluri cu Pissdettes si Kourvettes ...

Mai sunt Unii la Fel ... :)):)):))

Nottacks Represivi ... :)):)):))
In Pizma LOR Devoranta, Torturanta, Arzanda,

NU realizează ca SE VEDE ...

Multa Lume Amărata ...
Au in Spiralele de ADN, Urmele Secrețiilor din Pielea Solzoasa a lui Dreaqqckuu' ... :)):)):))

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor