Fost ministru al Justitiei despre desfiintarea Sectiei Speciale prin decizia CA Pitesti: "Cooperativa "Nufarul" de albit persoanele certate cu legea nu mai exista"
Stiri / Curtea de Apel Pitesti
Fostul ministur al Justitiei, Ana Birchall, ministru ce a cerut desfiintarea Sectiei Speciale in baza recomandarilor MCV, a subliniat intr-un mesaj postat luni, 7 iunie, pe pagina sa de Facebook ca aceasta unitate de parchet "nu mai exista" prin decizia Curtii de Apel Pitesti. "Ce nu a reusit ministrul justitiei Stelian Ion, desi s-a tot ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Curtea de Apel Pitesti . Această zonă va concentra articolele categoriei Stiri din Ziare.Com care au subiectul principal: Curtea de Apel Pitesti.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Curtea de Apel Pitesti, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Stiri , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.