Cutremur cu magnitudinea 4,2 in Vrancea

Miercuri, 22 August 2018, ora 18:58
4130 citiri
Cutremur cu magnitudinea 4,2 in Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea 4,2 s-a produs, miercuri dupa-amiaza, in judetul Vrancea, la ora 17:52, la o adancime de 122 de kilometri.

Potrivit INCDFP, cutremurul s-a produs in apropierea oraselor Odobesti, Panciu, Onesti, Focsani si Ramnicu Sarat.

Reprezentantii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) au anuntat ca nu au fost primite apeluri prin intermediul numarului 112 si nu au fost sesizate situatii de urgenta in urma seismului si au postat pe pagina oficiala de Facebook un clip video cu reguli generale de comportare in cazul unui cutremur.

Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc in 25 aprilie. Cutremurul a avut magnitudinea 4,6 si s-a inregistrat in apropierea urmatoarelor orase: Covasna (12 kilometri), Intorsura Buzaului (25 de kilometri, Targu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) si Sfintu Gheorghe (52 de kilometri) .

Citeste si:
A fost cutremur în România. Unde s-a simțit
A fost cutremur în România. Unde s-a simțit
Un cutremur s-a produs duminică seara, 28 noiembrie, la ora locală 17:40, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare -...
Liviu Dragnea îl critică pe Raed Arafat: "Dacă voiam să-l schimb, îl schimbam"
Liviu Dragnea îl critică pe Raed Arafat: "Dacă voiam să-l schimb, îl schimbam"
Fostul lider PSD Liviu Dragnea îl critică pe șeful DSU Raed Arafat și consideră că acesta este mânat de dorința de a conduce singur sistemul de urgență din România. Dragnea spune că...