O fată de 13 ani a murit electrocutată de telefonul mobil, în baie

Sambata, 04 Decembrie 2021, ora 08:57
11540 citiri
O fată de 13 ani a murit electrocutată de telefonul mobil, în baie
Copila a atins telefonul pus la încărcat FOTO Pexels

O adolescentă în vârstă de 13 ani, din Mâcon, Franța, a murit electrocutată, după ce a folosit telefonul mobil în baie în timp ce acesta se afla la încarcat.

Celestine se afla în casa unor prieteni din Mâcon. În timp ce își făcea duș, copila a pus mâna pe telefonul aflat în priză, la încărcat. Fata s-a electrocutat și a fost transportată în stare critică la spital. Deși a fost resuscitată de echipele medicale sosite de urgență la fața locului, și-a pierdut viața, scrie leparisien.fr.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs acest accident.

În timp ce Celestine era încă în comă, mama fetei a transmis, prin intermediul jurnaliștilor de la o publicație locală, un mesaj de prevenire a părinților și adolescenților. „Luați aminte la ce s-a întâmplat, pentru că toți adolescenții au telefoanele legate de mâini! Chiar trebuie să insistați: fără telefon în baie, pentru că se poate întâmpla ceva atât de dramatic. Pentru un gest mărunt...”, a spus ea pentru Journal de Saône-et-Loire.

Conform celor mai recente date, adolescenții petrec aproape 6,46 ore pe zi cu telefonul în mână sau la calculator. Aproape toți copiii cu vârsta între 12 și 17 ani (89% dintre ei) își consideră smartphone-ul un instrument esențial pentru menținerea relațiilor, prietenilor. 35% dintre tinerii cu vârsta de 16-17 ani recunosc că răspund sistematic la mesajele lor zi și noapte.

A murit o legendă a sportului românesc, cu 7 titluri naționale. Anunțul clubului Dinamo
A murit o legendă a sportului românesc, cu 7 titluri naționale. Anunțul clubului Dinamo
Clubul Sportiv Dinamo a anunţat, joi, decesul profesorului Horaţiu Giurgiu (85 de ani), o legendă a baschetului românesc şi a CS Dinamo. Antrenorul cunoscut de apropiați sub numele de...
Pierdere mare pentru presa românească. O reputată jurnalistă a pierdut lupta cu boala
Pierdere mare pentru presa românească. O reputată jurnalistă a pierdut lupta cu boala
Eugenia Cristea a fost ani de zile redactor șef adjunct la cotidianul Evenimentul Zilei și coordona secțiile Social, Sindicate, Sănătate, Mass-Media și, cu experiența pe care o avea, a...
#deces, #smartphone, #deces adolescenta, #electrocutare, #electrocutare telefon mobil , #deces