Experți în sănătate pun la îndoială descoperirea variantei Deltacron în Cipru. ”Nu arată ca o recombinare reală”, ci ”mai degrabă contaminare de laborator”
Stiri / Deltacron
La câteva zile după anunțul făcut de un profesor de științe biologice din Cipru cu privire la noua variantă a coronavirusului, numită omicron, experții în sănătate, la nivel mondial au făcut declarații prin care pun la îndoială această descoperire. Experții spun că cel mai probabil este rezultatul unei erori de procesare ...
O nouă tulpină a fost depistată în Cipru. 25 de persoane sunt infectate cu "Deltacron"
Sambata, 08 Ianuarie 2022, ora 22:58 - O nouă tulpină a fost depistată în Cipru. 25 de persoane sunt infectate cu "Deltacron"
Stiri / Deltacron
Ministrul Sănătății din Cipru, Michalis Hadjipantelas, a anunțat sâmbătă, 8 ianuarie, că oamenii de știință de pe statul insular au descoperit o nouă variantă a coronavirusului....

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Deltacron . Această zonă va concentra articolele categoriei Stiri din Ziare.Com care au subiectul principal: Deltacron.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Deltacron, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Stiri , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.