Dialogul dintre mama Alexandrei Macesanu si falsul rapitor al fetelor - cere 3.500 de euro pentru fiecare si promite poze cu ele

Vineri, 16 August 2019, ora 19:41
8163 citiri
Dialogul dintre mama Alexandrei Macesanu si falsul rapitor al fetelor - cere 3.500 de euro pentru fiecare si promite poze cu ele
Foto: Pixabay (Arhiva)

Tanarul de 19 ani, care ii cerea bani mamei Alexadrei Macesanu in schimbul eliberarii fetelor, sustinea in discutiile telefonice ca este membru al unei retele de trafic de persoane si ca este interesat doar de bani.

"Noi am fost complici cu Dinca. Sunt mai multi aici, nu conteaza, au fost mai multi. La noi este o retea, noi facem parte dintr-o retea. Pe noi nu ne intereseaza fetele, pe noi ne intereseaza banii... V-am spus, va mai ganditi", spune falsul rapitor.

Tanarul i-a zis femeii ca le-a rapit pe Alexandra si Luiza. El cerea, in schimbul fetelor suma de 3.500 euro pentru fiecare. Mama Alexandrei i-a cerut fotografii cu fetele, pentru a se convinge ca sunt in viata.

Interceptarile au fost publicate pe facebook de Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu. El a anuntat ca a colaborat cu procurorii si serviciile de informatii pentru a surprinde in flagrant o persoana care a contactat-o pe mama Alexandrei si i-a cerut bani pentru a o elibera pe minora, dar si pe Luiza Melencu. Persoana a fost prinsa si audiata, pista fiind una falsa.

Totul s-a intamplat in conditiile in care Gheorghe Dinca a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua tinere.

Intr-o interventie telefonica, Alexandru Cumpanasu a spus ca tanarul s-a jucat cu sentimentele familiei si cu autoritatile: "Va plati pentru asta. A fost un apel de pe numar necunoscut in care spunea ca o detine pe Luiza si ca stie unde este Alexandra, ca e parte din reteaua de crima organizata. Inregistrarile sunt facute de catre noi".

Interceptare

Barbat: Doamna, v-ati mai gandit la oferta facuta?

Mama Alexandrei Macesanu: Ba da, dar nu prea am incredere, asa. Eu ma gandesc, dar ce oportunitati am eu?

Barbat: Eu v-am spus. Spuneti-le la anchetatori ca se afla la noi fetele!

Mama Alexandrei Macesanu: Unde adica la noi? Crezi ca pe mine ma ia in serios aia?

Barbat: Nu stiu. Eu nu stiu ce sa zic. Daca vreti sa le salvati...

Mama Alexandrei Macesanu: Nu inteleg.

Barbat: Eu nu stiu ce sa zic, dar fetele sunt la noi. Noi am fost complici cu Dinca. Sunt mai multi aici, nu conteaza, au fost mai multi. La noi este o retea, noi facem parte dintr-o retea. Noi nu ne intereseaza fetele, pe noi ne intereseaza banii... V-am spus, va mai ganditi.

Mama Alexandrei Macesanu: Pai o sa le spun, o sa vorbim. Da...Cat, 3.500 de euro parca ai zis, nu?

Barbat: 3.500, da.

Mama Alexandrei Macesanu: Da' zisesi ca siguranta ca vedem fetele in fotografie, si daca noi punem banii si copiii nu-i vedem, nu ni-i trimeti, cum e?

Barbat: Nu, nu nu. O sa facem un schimb, vedem. Stabilim atunci. O sa va trimit fotografii cu fetele, tot.

Mama Alexandrei Macesanu: Da?

Barbat: Da.

Mama Alexandrei Macesanu: Bine, mai vorbim si...

Barbat: Bine, doamna, ne mai auzim.

Interceptare

Barbat: Alo, doamna, ati vorbit cu parintii fetelor?

Mama Alexandrei Macesanu: Pai eu sunt mama lui Alexandra.

Barbat: Am inteles, am vorbit, da. Suntem de acord.

Mama Alexandrei Macesanu: Deci sunteti de acord. Da' ia uitati, vrem si noi sa vedem, acum, in momentele de fata, sa vedem poze cu fetele.

Barbat: Pe ce aveti, Whatsapp, pe ce numar?

Mama Alexandrei Macesanu: Pe numarul asta, puteti sa-mi trimiteti pe Whatsapp pe numarul asta.

Barbat: Am inteles, am sa trimit cateva poze.

Mama Alexandrei Macesanu: Asa, ca sa fim si noi siguri.

Barbat: Da, doamna.

Mama Alexandrei Macesanu: Sa le auzim si noi, sa le vedem.

Barbat: Asa facem, o sa trimit poze si pe urma o sa stabilim locatia si...

Mama Alexandrei Macesanu: Bine, haideti, trimiteti poze si vobim dupa aia.

Barbat: Bine.

Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a precizat că el nu crede că „fermierii români vopsesc puii”. Declarațiile vin în contextul în care fostul președinte al...
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
#fals rapitor alexandra Macesanu, #fals Rapitor Luiza Melencu, #fals rapitor caracal, #fals rapitor cumpanasu , #DIICOT