Conducerea DIICOT se reuneste de urgenta: Ordonanta Iordache afecteza deja dosarele de terorism, trafic de droguri si mare violenta

Miercuri, 01 Februarie 2017, ora 10:39
46091 citiri
Conducerea DIICOT se reuneste de urgenta: Ordonanta Iordache afecteza deja dosarele de terorism, trafic de droguri si mare violenta
Foto: Arhiva Hepta.ro

Procurorul-sef al DIICOT Daniel Horodniceanu a declarat, miercuri, ca modificarea legislatiei penale, inclusiv prin introducerea prevederii conform careia denuntul este valabil doar sase luni de la comiterea faptei sesizate, va afecta dosarele de terorism, de trafic de droguri, precum si pe cele de mare violenta.

"DIICOT este afectat foarte tare de denunt, mult mai tare decat celelalte Parchete, pentru ca in dosarele de competenta DIICOT-ului si aici ma refer in special la dosarele de trafic de droguri si la dosarele de mare violenta, denuntul este un element foarte important pentru noi", a afirmat Hordoniceanu, la Europa FM.

Kovesi a convocat de urgenta conducerea DNA: E o ordonanta cu dedicatie. Revoltator!

Intrebat daca vor fi afectate si dosarele de terorism, seful DIICOT a raspuns: "Da, denuntul nu ar putea fi folosit".

"Ne gandim ca exista si alte metode de sesizare decat denuntul, dar intr-adevar, denuntul nu ar avea nicio valoare juridica conform noii modificari", a spus seful DIICOT.

Conducerea DIICOT se intruneste miercuri pentru a analiza efectele modificarilor decise de Guvern.

Urmareste LIVE protestele de la Guvern: Asteptam demisia! Daca nu, pasnic ocupam Palatul Victoria si Casa Poporului

Urmareste LIVE principalele declaratii de la CSM. Ramai alaturi de noi pentru a afla cu ce solutii vin institutiile din Justitie pentru a opri abuzul Guvernului.

#sef DIICOT ordonanta Iordache, #sef DIICOT ordonanta terorism , #DIICOT
Comentarii
Poza hello
hello
rank 5
Guvernul alde-psd perturba si activitatea antiterorista din
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5