Șase traficanți de cannabis din Arad, arestați după o acțiune în forță a poliției

Miercuri, 04 August 2021, ora 15:29
2510 citiri
Șase traficanți de cannabis din Arad, arestați după o acțiune în forță a poliției
Traficantii aveau culturi de cannabis în curtea casei FOTO DIICOT

Șase persoane au fost reținute de procurorii DIICOT din Arad acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc.

Procrorii susțin că în perioada mai-iulie 2021, mai multe persoane au înființat două culturi de cannabis outdoor și o cultură indoor, în scopul comercializării substanțelor stupefiante obținute în momentul recoltării către consumatori de pe raza județului Arad. Prețul de pentru un gram este de 50 de lei, susțin procurorii DIICOT.

În acest dosar au fost făcurte șapte percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate 107 plante de cannabis (74 de kilograme masă verde), cântare, grindere, un pistol neletal, bile de cauciuc.

În casele traficanților polițiști au găsit 590 de euro și 5.180 de lei, ustensile utilizate pentru îngrijirea culturilor, arme albe, precum și 26.260 de țigarete de contrabandă, de diferite mărci, netimbrate.

În cursul zilei de astăzi, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a celor 6 inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

#traficanti, #traficanti de droguri, #cannabis, #DIICOT droguri , #DIICOT