A aflat DNA cine le-a filat pe Udrea si Bica la Paris? Perchezitii la un sef din Apa Nova

Miercuri, 28 Octombrie 2015, ora 10:18
4624 citiri
A aflat DNA cine le-a filat pe Udrea si Bica la Paris? Perchezitii la un sef din Apa Nova

Procurorii DNA ar fi aflat cine se afla in spatele fotografiilor de la Paris cu Elena Udrea si Alina Bica, si anume seful departamentului de securitate de la Apa Nova, Teodor Stelian.

Asadar, anchetatorii fac miercuri dimineata, in Bucuresti, noua perchezitii la domicilii si sedii de firme ale lui Stelian, suspectat ca a mers la Paris cu acelasi avion cu care au zburat si fostul procuror-sef al DIICOT, si deputatul Elena Udrea.

Teodor Stelian, care detine o firma de securitate, trebuie sa mearga miercuri la DNA Ploiesti, unde a fost citat in calitate de suspect in dosarul DNA. Surse citate de Agerpres arata ca anchetatorii i-au schimbat calitatea pe care o are in acest caz, initial fiind audiat ca martor.

Contactata de Digi 24, Elena Udrea a spus ca nu stie cine este Teodor Stelian si ca nu vrea sa comenteze deocamdata acest subiect.

Inca din luna septembrie, compania Apa Nova se afla in centrul unui scandal de coruptie in care sunt implicate mai multe persoane din administratia Capitalei.

DNA: Apa Nova isi facuse serviciu de filaj si interceptari

In acest dosar, procurorii au mai aflat ca societatea isi facuse un serviciu de informatii privat pentru a se proteja de procurori. Membrii acestui departament faceau filaje si interceptari pentru a se asigura ca angajatii nu divulga detalii despre activitatile ilegale ale persoanelor din conducere.

In acest scop, Apa Nova a incheiat un contract cu firma de securitate a lui Teodor Stelian SC SIS Strategy SRL.

#perchezitii DNA Apa Nova, #DNA filaj Udrea, #DNA fotografii Paris Udrea Bica , #DNA