Avocata Alinei Bica, saltata de pe strada si adusa la DNA

Joi, 19 Martie 2015, ora 15:07
14988 citiri
Avocata Alinei Bica, saltata de pe strada si adusa la DNA
Foto: DC News

Avocata fostei sefe a DIICOT Alina Bica a fost adusa cu mandat, joi, la sediul DNA din Capitala.

Avocata Laura Voicu a venit la DNA, in jurul orei 15.00, cu mandat de aducere, transmite Antena 3.

Aceasta a fost adusa la audieri de doi politisti judiciari, care au insotit-o pana la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Potrivit Digi 24, Laura Voicu a fost ridicata de pe strada.

Cand a ajuns la DNA, ea le-a spus jurnalistilor care asteptau la intrare va fi audiata, "se pare", intr-un dosar care o vizeaza.

"Se pare ca intr-al meu", a declarat Voicu, intrebata in ce dosar a fost citata.

Laura Voicu a fost extrem de prezenta in ultima perioada la televiziunile de stiri, facand declaratii in apararea clientei sale Alina Bica, cercetata in momentul de fata in doua dosare, unul care are legatura cu restituirile facute in vremea in care aceasta era membra a ANRP, iar al doilea disjuns din prima speta.

Alina Bica, Dorin si Alin Cocos raman in arest (Video)

In acesta din urma, Alina Bica este acuzata, printre altele, ca l-a favorizat pe omul de afaceri Ovidiu Tender in dosarul RAFO-Carom, aflat pe rolul DIICOT.

Dezvaluirile lui Tender, despre cum opera Alina Bica - documente din instanta

Laura Voicu nu a fost vocala doar la TV, ci si in timpul sedintelor de judecata. De exemplu, la termenul din 6 martie de la Inalta Curte in care s-au judecat cererile de eliberare din arest preventiv a celor implicati in dosarul Bica 2, Voicu a facut afirmatii surprinzatoare.

Alina Bica, scandal la Inalta Curte: Stimati domni Cocos, cum va permiteti sa mintiti in halul asta?

A spus ca Alin Cocos plateste pentru faptele tatalui sau si ca acest lucru i se pare "mizerabil".

"Sincer, mi-e mila de Alin Cocos, el sta chiar de pomana in puscarie. Singura lui vina e ca a stat cu tatal lui la masa. Mi se pare incredibil, inimaginabil si mizerabil ca un parinte sa-si atraga copilul in magariile pe care le face", a precizat avocata.

Ea a vorbit atunci si despre presupusa mita luata de Alina Bica, mentionand chiar ca spaga vehiculata in dosarul Bica 2 ar fi mult prea mica, tinand seama de valoarea despagubirilor acordate de ANRP.

"Cat de retarzi ne crede lumea sa luam mita de 20.000 de euro pentru 60.000.000 euro?" a mai spus Laura Voicu.

O reprezinta pro bono pe prietena sa, Alina Bica

De asemena, Laura Voicu declara in fata camerelor de filmat, pe 27 februarie, ca a fost avertizata ca lupta pentru o cauza pierduta si ar fi aflat ca seful Penitenciarului Targsor a pregatit deja o celula pentru clienta sa.

Avocata Alinei Bica: Are deja o camera pregatita in inchisoare, e inimaginabil!

Avocata fostei sefe DIICOT a mai spus ca aceasta "are mari probleme finaciare, dar nimeni nu le vede". Laura Voicu a marturisit ca este prietena Alinei Bica de opt ani si ca o reprezinta in instanta pro bono.

"Suntem prietene de opt ani, nu am luat nici macar o hartie de un leu. Cum dansa a fost langa mine in situatii de viata mai putin placute, asa voi fi si eu pana la sfarsitul acestui proces", a precizat Voicu, care a fost in trecut si avocata unor membri din clanul Camataru, dupa cum a relatat Antena 3.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#avocata Bica DNA, #Laura Voicu DNA , #DNA