Mazare: Am documente devastatoare pentru DNA

Joi, 02 Octombrie 2014, ora 21:45
7837 citiri
Mazare: Am documente devastatoare pentru DNA
Foto: Antena 3

Primarul Radu Mazare sustine ca are "documente devastatoare" pentru DNA, primite de la Ministerul Justitiei din Liechtenstein si pe care le va depune la ICCJ, iar in baza acestora va cere ridicarea controlului judiciar in dosarul in care este acuzat ca a luat mita de la Avraham Morgenstern.

"Am o veste devastatoare pentru astia de la DNA: niste documente devastatoare pe care le depun la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Si eu si Ministerul Justitiei din Romania am primit documentul din partea Ministerului Justitiei din Liechtenstein si o sa-l depunem la Inalta Curte saptamana aceasta, cand o sa cer ridicarea interdictiei de parasirea a tarii", a declarat joi, primarul Constantei, Radu Mazare.

Omul de afaceri acuzat ca l-a mituit pe Mazare, la DNA

El nu a vrut sa ofere detalii, spunand doar ca este un document-protest al Ministerului Justitiei din Liechtenstein catre Ministerul Justitiei din Romania legat de modul in care ar fi fost folosite acte trimise din tara respectiva.

"L-au primit oficial Ministerul Justitiei din Romania, trebuie sa raspunda la el. Este un protest adresat Ministerului Justitiei din Romania de catre ministrul Justitiei din Liechtenstein privitor la modul in care au folosit documentele trimise de Liechtenstein. Orice proba care se obtine trebuie obtinuta legal, printr-o comisie rogatorie", a spus Radu Mazare.

In dosarul in care este cercetat pentru luare de mita, primarul Constantei, Radu Mazare, este acuzat de procurorii DNA ca ar fi primit suma de 175.000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern pentru ca acesta sa castige contractul pentru construirea locuintelor sociale din campusul social "Henri Coanda". In acest dosar, Radu Mazare este sub control judiciar, avand interdictia de a parasi tara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Radu Mazare documente DNA, #luare mita Mazare documente, #veste devastatoare DNA Mazare , #DNA