Nicusor Constantinescu: Eu pe aia de la DNA i-as da pe toti afara maine

Vineri, 04 Octombrie 2013, ora 09:31
2543 citiri
Nicusor Constantinescu: Eu pe aia de la DNA i-as da pe toti afara maine
Foto: Arhiva

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, sustine ca toti procurorii DNA fac politie politica nu anchete profesionale si sunt santajabili.

"Daca ma intrebati pe mine, eu pe aia de la DNA i-as da pe toti afara maine, pe toti, pentru ca fac politie politica in loc sa faca anchete profesionale", a declarat Nicusor Constantinescu jurnalistilor, joi, la finalul sedintei Consiliului Judetean Constanta, relateaza Mediafax.

In viziunea lui Constantinescu, DNA a cheltuit miliarde de lei pentru inregistrarea cetatenilor, dar dosarele oamenilor politici nu au nicio finalitate.

"Stiti un caz de coruptie anchetat de DNA, vorbesc de oameni politici, care s-a finalizat cu inchisoarea si cu confiscarea averii? Stiti cat cheltuie DNA pe an ca sa inregistreze si sa ne filmeze, inclusiv ce vorbim acum noi toti? Miliarde si miliarde de lei noi cheltuie. Cati au fost condamnati? Si functioneaza din 2003, au trecut zece ani. Cati in zece ani? Tot ajungeai la o finalitate daca era ceva. Inseamna ca procurorii ceilalti sunt niste prosti, ca aia au finalizat cazuri de coruptie, au condamnat, ceilalti procurori normali de la parchetele care nu sunt DNA. De aia v-am spus ca aia sunt politie politica, eu daca as decide, i-as desfiinta maine, ieri", a afirmat Nicusor Constantinescu.

Presedintele Consiliului Judetean Constanta mai spune ca toti procurorii DNA sunt santajabili si ca dosarul in care Liviu Dragnea este anchetat este facut de politia politica DNA-Basescu.

"Suta la suta este un dosar al politiei politice DNA - Traian Basescu asa cum s-a intamplat in toate dosarele politice pe care le-a facut, inclusiv mie, inclusiv primarului Mazare, acest DNA politic.

Acelasi lucru il face si in cazul colegului meu de partid Dragnea Liviu. Pentru ca daca in alte spete poti sa astepti decizia instantei in speta asta a referendumului nu exista un cetatean responsabil in Romania sa nu stie care este adevarul. Cum adica nu am voie eu, ca partid, sa militez ca militantii si simpatizantii sa iasa la vot, pai asta e rolul partidelor politice", a mai spus Nicusor Constantinescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Nicusor Constantinescu DNA, #Nicusor Constantinescu procurori , #DNA