Felix Tataru, la DNA: De ce as lua mita? Am primit bani numai cu factura, cum ajung la partid e treaba lor

Miercuri, 04 Martie 2015, ora 12:02
5563 citiri
Felix Tataru, la DNA: De ce as lua mita? Am primit bani numai cu factura, cum ajung la partid e treaba lor
Foto: Digi 24

Felix Tataru, care a condus campaniile pentru prezidentiale ale lui Klaus Iohannis si Traian Basescu, a spus, miercuri, la iesirea de la DNA unde a fost audiat, ca a primit bani doar cu factura si la firma sa ajung banii prin cont, nu "in alt fel".

Tataru a iesit cu putin timp inainte de ora pranzului de la audierile de la DNA, sustinand ca nu a primit mita.

"De ce as primi mita? Nu am avut niciodata o functie publica. Nu am contract cu PDL", a spus Felix Tataru.

Acesta a precizat ca a primit banii "numai cu factura".

"Sunt acte, au fost controale, vor mai fi probabil la noi la firma. La noi ajung banii prin cont, nu in alt fel. Cum ajung la partid e treaba partidului", a adaugat consultantul politic.

Intrebat de ce ar spune cineva ca i-a adus o sacosa cu bani, expertul in comunicare a raspuns: "Ma gandesc ca poate trebuie sa justifice niste bani".

Totodata, intrebat daca numele sau este implicat intentionat in poveste, Felix Tataru a precizat: "Si dvs. vi se pare la fel, dupa cum puneti intrebarea".

Suspectat de procurorii anticoruptie ca ar fi primit bani de la Elena Udrea prin intermediul lui Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a deputatului PMP, consultantul politic a explicat ca nu il cunoaste pe acesta.

"Eu sunt martor. Sunt obisnuit cu atatea prostii care s-au spus despre noi si despre mine in campania electorala. (...) Eu lucrez la firma mea, care este a mea, de ce as lua spaga?", a mai spus expertul in comunicare.

Felix Tataru, strategul lui Basescu si Iohannis, audiat la DNA

Felix Tataru a fost citat la DNA, miercuri dimineata, in calitate de martor, pentru a da explicatii in fata procurorilor in dosarul Gala Bute, dupa suspiciuni aparute in stenograme din dosar, precum si in doua denunturi depuse la DNA de fosti subalterni ai Elenei Udrea, mai exact de catre Stefan Lungu si Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii (CNI). Aceasta sustine ca o mare parte din spaga pentru Elena Udrea ar fi ajuns la Felix Tataru.

Expertul in comunicare este strategul in domeniu care l-a ajutat pe Traian Basescu sa castige alegerile prezidentiale din 2009, dar a fost si consultantul lui Klaus Iohannis in campania electorala din luna noiembrie a anului trecut.

Tataru este directorul agentiei de publicitate GMP si a fost consultant de comunicare in peste 20 de campanii electorale, atat locale, cat si nationale, dar doar pentru candidati si partide de dreapta.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Felix Tataru DNA, #Felix Tataru mita, #Felix Tataru campanie Basescu, #Felix Tataru bani PDL , #DNA