Morar: Premierul sa fie mai responsabil cand afirma despre procurori ca au instrumentat dosare politice

Joi, 03 Octombrie 2013, ora 14:02

   

Morar: Premierul sa fie mai responsabil cand afirma despre procurori ca au instrumentat dosare politice
Judecatorul CCR Daniel Morar, fost sef al DNA, a declarat, joi, ca premierul Victor Ponta ar trebui sa fie mai responsabil cand afirma despre o intreaga institutie sau despre o parte din procurori ca au instrumentat dosare politice.

"Ca ii convine sau nu, sunt dosare care confirma savarsirea unor fapte penale si oamenii care le-au comis merg in inchisoare. Cred ca ar trebui sa fie mai responsabil cand afirma despre o intreaga institutie sau despre o parte din procurori ca au instrumentat dosare politice pentru ca acesta este un lucru nedemn mai ales pentru un magistrat", a afirmat Daniel Morar, la Palatul Parlamentului.

Ponta despre scandalul procurorilor: Lui Papici i s-a terminat mandatul. Dosarul referendumului este politic

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca isi mentine opinia potrivit careia dosarele celor care au votat la referendum sunt "dosare politice" pornite de catre "domnul Morar, domnul Papici si toata trupa".

Basescu: S-ar putea ajunge si la schimbarea lui Kovesi"Mi-am mentinut si imi mentin opinia pe care mi-am exprimat-o asta-vara. Si de asta-vara si pana astazi nu mi-am schimbat-o, ci dimpotriva mi-am intarit-o ca dosarele celor care au votat la referendum sunt dosare politice pornite de catre domnul Morar, domnul Papici si toata trupa. Nu-mi schimb aceasta parere", a afirmat Ponta.
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 2058 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Giurgiu
rank 4
Poate te da si pe matale copiatorul
afara din tara. Ai grija ce vorbesti!
MacGigi
rank 5
Ponta responsabil? Pfff...
Nu are mai multe ca tata socru. Si alea uscate ca prunele.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor