Ziare.com

Nou scandal cu permise auto: Cat mai costa sa-ti iei carnetul de soferi "cu pile"

Joi, 03 Iulie 2014, ora 18:48

   

Nou scandal cu permise auto: Cat mai costa sa-ti iei carnetul de soferi "cu pile"
Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a unui instructor auto care ar fi primit bani pentru a obtine in mod fraudulos permise de conducere.

Potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie, George Popa este acuzat de 3 acte materiale de trafic de influenta in forma continuata si va fi prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva.

In perioada 2011 - iunie 2014, instructorul ar fi pretins pentru sine si pentru altii, de 3 persoane, in repetate randuri, sumele de de 2.500 de euro, 5.000 de euro, respectiv 5.000 de euro.

Scandalul permiselor: Politisti retinuti pentru ca aranjau examene auto. Ce pateau cei care nu plateau

In schimbul banilor, George Popa le-ar fi promis celor 3 ca va interveni pe langa politisti din cadrul Serviciilor Publice Comunitare Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Bucuresti, Ilfov si Giurgiu pentru obtinerea in mod fraudulos a permisului de conducere pentru categoria B.

In total, instructorul auto ar fi primit spaga 700 de euro si 6.300 de lei ca sa intervina pentru obtinerea permiselor auto de catre cele 3 persoane.

I.S.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 7024 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Permise pentru analfabeți

Există in județul Vrancea comuna Slobozia Bradului in care peste 70 % din populație este de etnie romă (sunt peste 5000 de persoane de etnie romă).Din aceștia aproximativ 2500 de persoane au permis de conducere, majoritatea categoriile B și C. Din surse foarte sigure cea mai mare parte din ei sunt analfabeți și semianalfabeți. La dosar nu este necesar un act de studii.
Cum au promovat aceștia examenul de conducere auto?
Noi știm cum... Unii se "lauda" cum și cat "dau"...

 

Vlad D. aveti noroc. Daca ii accidentati, nu stiu sa va

citeasca numarul!!! Asa ca, bagati mare...

Da, dar te pozeaza cu aifonu' 6

:))

Cat mai costa sa-ti iei carnetul de soferi "cu pile" ?

6 luni. Cu executare.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor