Perchezitii DNA la Primaria Sectorului 5: Ar fi vizate listele cu semnaturi (Surse)

Vineri, 06 Mai 2016, ora 11:44
3592 citiri
Perchezitii DNA la Primaria Sectorului 5: Ar fi vizate listele cu semnaturi (Surse)
Foto: Ziare.com

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza perchezitii, vineri, la 6 adrese din Bucuresti si din judetul Ilfov, in legatura cu falsificarea unor liste electorale.

Potrivit unui comunicat al DNA, au loc "cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, printre care si folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii in legatura cu falsificarea listelor electorale, comise in cursul anului 2016".

Vanghelie, despre perchezitiile DNA: Nu ma pot opri sa candidez, voi face campanie si din arest pe Facebook

Institutia anticoruptie informeaza ca "sunt efectuate perchezitii domiciliare in 6 locatii situate in municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, din care doua apartin unei institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizic".

Vanghelie a intrat oficial in lupta pentru Primaria Sectorului 5: Candidez ca vreau sa imi iau demnitatea inapoi

Potrivit televiziunilor de stiri, doua dintre perchezitii sunt la sediul Primariei Sectorului 5, respectiv la sediul unui birou care face parte tot din cadrul primariei.

Sursele citate informeaza ca procurorii verifica listele cu semnaturi pentru candidatura lui Marian Vanghelie.

Update - Televiziunile de stiri informeaza ca perchezitii ar fi avut loc la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din acest sector, iar datele unor cetateni, care ar fi fost introduse pe listele electorale, ar fi fost luate de la aceasta directie.

Marian Vanghelie, la DNA: Cine nu este suspect este prost! (Video)

Marian Vanghelie, primarul suspendat al Sectorului 5, este trimis in judecata de DNA pentru mai multe infractiuni. Acest lucru nu l-a impiedicat insa sa-si depuna o noua candidatura pentru functia de edil, pe 26 aprilie. Pentru sustinerea candidaturii sale, Vanghelie a strans circa 10.000 de semnaturi.

"Candidez ca vreau sa imi iau demnitatea inapoi si am sa ies din politica demn si cu curaj", a spus primarul.

#perchezitii DNA Primaria Sectorului 5, #perchezitii liste semnaturi Vanghelie, #Marian Vanghelie candidat Primaria Sectorului 5 , #DNA
Comentarii
Poza programer2
programer2
rank 1
DNA ...escroci ...dosare kk ...v Hrebenciuc, Mazare & co