Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Sefa de la CNADNR sustine ca nu face obiectul vreunei anchete DNA

Miercuri, 21 Martie 2012, ora 18:36
1373 citiri
Sefa de la CNADNR sustine ca nu face obiectul vreunei anchete DNA
Foto: Arhiva

Directorul general al CNADNR, Daniela Draghia, a solicitat DNA informatii legate de o eventuala ancheta asupra sa sau asupra institutiei pe care o conduce.

"Directorul General al CNADNR, Daniela Draghia, a solicitat DNA informatii referitoare la o eventuala ancheta a DNA asupra sa sau asupra institutiei pe care o conduce. In adresa venita de la DNA, ca raspuns la solicitarea directorului general al CNADNR, se precizeaza ca pe numele Danielei Draghia nu s-a inceput nicio urmarire penala", se arata intr-un comunicat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale, remis Ziare.com.

O televiziune de stiri a relatat, recent, ca premierul Razvan Mihai Ungureanu a cerut demiterea directorului CNADNR, dupa ce ce procurorii DNA ar fi inceput o ancheta privind contractele de lucrari pe Coridorul IV Paneuropean.

Anca Boagiu: Demiterea sefei CNADNR, dezinformare grosolana

Fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu a declarat, in urma cu o saptamana, pentru Ziare.com, ca informatiile privind demiterea sefei CNADNR sunt o "dezinformare grosolana", iar premierul trebuie sa descopere cine ii saboteaza proiectele si este exclus sa se discute despre demiterea unor oameni care muncesc.

"Cei care imprastie astfel de zvonuri (referitoare la demiterea sefei CNADNR - n.r.) doresc sa se revina la practicile pe care le-am gasit in Ministerul Transporturilor, de jaf pe banul public si sunt o piedica in proiectele asumate de premierul Ungureanu, acelea de absorbi 6 miliarde de euro de la UE.

Este exclus sa discuti despre demiterea unor oameni care au fost capabili sa absoarba fonduri europene, sa rezilieze contractul cu Bechtel, sa faca modificari in legislatia in care se scurgeau banii catre smecheri, oameni care au facut economii de 600 de milioane de euro prin masurile pe care le-au introdus, oameni care au pus bazele construirii de autostrazi", a precizat Anca Boagiu, pentru Ziare.com, referindu-se la informatiile privind demiterea Danielei Draghia de la sefia CNADNR.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#CNADNR DNA ancheta, #Daniela Draghia CNADNR DNA , #DNA