Seful CJ Prahova, adus la judecata cu o perfuzie la mana - a venit cu ambulanta

Miercuri, 12 Februarie 2014, ora 14:11
2649 citiri
Seful CJ Prahova, adus la judecata cu o perfuzie la mana - a venit cu ambulanta
Foto: Arhiva

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, a fost adus cu ambulanta la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), unde va fi judecata cererea procurorilor de arestare preventiva pentru coruptie, el fiind insotit de mai multe cadre medicale si avand o perfuzie la o mana.

Ambulanta care l-a adus pe Mircea Cosma de la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, unde a fost internat marti, dupa ce i s-a facut rau in timp ce era transportat la arestul IPJ Prahova, a ajuns la ICCJ in jurul orei 12.00.

Presedintele Consiliului Judetean Prahova a venit insotit de cadre medicale, in conditiile in care are o perfuzie la o mana.

Seful CJ Prahova, retinut marti de DNA, ramane internat in SJU Ploiesti, sub paza

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca propunerea de arestare preventiva a lui Mircea Cosma, formulata de procurorii DNA, dupa ce marti a fost retinut, fiind acuzat de fapte de coruptie.

Comisia de medici cardiologi de la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti care l-au consultat pe Mircea Cosma a decis ca acesta poate fi externat din aceasta unitate sanitara, recomandarea fiind ca seful CJ Prahova sa fie transferat la Spitalul Penitenciar Jilava, in cazul in care va fi arestat.

Presedintele CJ Prahova, retinut. Fiul sau, deputat PSD, pus sub acuzare pentru coruptie

Marti, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, a fost retinut de procurorii DNA pentru fapte de coruptie. Lui Mircea Cosma i s-a facut rau in timp ce era transportat la Campina, acolo unde se afla arestul Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, unde ar fi trebuit dus in baza ordonantei de retinere.

Presedintele CJ Prahova, retinut marti de DNA, transportat de urgenta la spital

Medicii nu au facut public diagnosticul pus presedintelui CJ Prahova, insa surse medicale spun ca acesta a suferit un puseu de tensiune.

In acelasi dosar in care este retinut Cosma, procurorii DNA au inceput urmarirea penala pentru trafic de influenta impotriva fiului acestuia, deputatul PSD Vlad Cosma, iar procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ), Tiberiu Nitu, a transmis, marti, ministrului Justitiei referatul DNA privindu-l pe Vlad Cosma pentru a cere incuviintarea arestarii preventive a acestuia.

Vlad si Mircea Cosma sunt urmariti penal pentru trafic de influenta, fiind acuzati de DNA ca ar fi cerut si primit peste 4,4 milioane de lei de la reprezentantii unor societati comerciale, denuntatori in cauza.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mircea Cosma ambulanta judecata, #sef CJ Prahova ambulanta judecata, #sef CJ Prahova perfuzie judecata , #DNA