Vanda Vlasov: Tata e arestat ilegal. Jocurile de noroc sunt o indeletnicire a nobilimii (Video)

Miercuri, 26 Martie 2014, ora 12:35
21845 citiri
Vanda Vlasov: Tata e arestat ilegal. Jocurile de noroc sunt o indeletnicire a nobilimii (Video)
Foto: Digi 24

Vanda Vlasov, fiica lui Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert, arestat pentru fapte de coruptie, a declarat, miercuri, la iesirea din sediul DNA, ca tatal sau este "arestat ilegal" si ca jocurile de noroc, de care tatal sau este pasionat, reprezinta "o indeletnicire a nobilimii".

Procurorii DNA au citat-o pentru declaratii in dosarul in care tatal sau este acuzat ca ar fi urmat sa influenteze o decizie a Curtii de Arbitraj Comercial, al carei prim-vicepresedinte este Vanda Vlasov.

Vanda Vlasov a spus ca a jurat sa spuna adevarul, acela ca tatal sau este nevinovat, ca acesta nu a pus mana pe banii pe care este acuzat ca i-ar fi cerut ca spaga si ca ea nu a influentat niciodata o decizie a Curtii de Arbitraj, la cererea tatalui sau.

Mihail Vlasov, interceptat cand cerea mita: Aveti banii? Merge baiatu' cu dumneavoastra! (Video)

Intrebata daca tatal sau este dependent de jocuri de noroc, Vanda Vlasov a spus ca tot ce se spune de tatal sunt "legende", dar a confirmat faptul ca Mihail Vlasov frecventeaza cazinourile.

"Tot ce se spune despre tata sunt legende. Asa este el, un om mai liber, si daca joaca la cazinou nu omoara, nu violeaza. Jocul la cazinou este o indeletnicire a nobilimii, la cazinou joaca si Printul Albert. Si ce daca joaca la cazinou? La cazinou, pierzi, castigi", a spus Vanda Vlasov, miercuri, la iesirea din sediul DNA.

Camera de Comert: Nu stiam ca Vlasov ia spaga, dar stiam ca merge la cazinou, ca avea bani (Video)

Tatal Vandei Vlasov, Mihail Vlasov, a fost suspendat din functia de presedinte al Camerei de Comert, dupa ce a fost arestat preventiv intr-un dosar de coruptie, ca urmare a unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti.

Potrivit procurorilor, Mihail Vlasov este acuzat ca ar fi cerut 1 milion de euro de la denuntatorul sau, pentru a-l ajuta sa castige un proces la Curtea de Arbitraj, acolo unde lucreaza fiica sa.

Achetatorii i-au organizat un flagrant, iar acesta a fost prins in timp ce accepta 200.000 de euro, bani reprezentand o prima transa a spagii de 1 milion de euro.

#Vanda Vlasov tata arestat ilegal, #Vanda Vlasov tata jucat cazinou, #Vanda Vlasov jocuri indeletnicire nobilime , #DNA