Viorel Hrebenciuc si fiul sau afla daca vor fi eliberati

Miercuri, 19 Noiembrie 2014, ora 08:13
2456 citiri
Viorel Hrebenciuc si fiul sau afla daca vor fi eliberati

Fostul vicepresedinte al Camerei Deputatilor, Viorel Hrebenciuc, si fiul sau, Andrei Hrebenciuc, se afla iar in fata instantei, miercuri, cand afla daca vor fi eliberati din arestul Politiei Brasov.

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie trebuie sa decida daca fostului deputat Viorel Hrebenciuc si fiului sau li se prelungeste sau nu mandatul de arestare preventiva. Decizia pe care instanta suprema o va lua astazi este definitiva.

Hrebenciuc a fost arestat pentru 30 de zile, la sfarsitul lunii octombrie, fiind urmarit penal in dosarul retrocedarilor de paduri.

Magistratii instantei supreme vor decide miercuri si daca prelungesc sau nu mandatul de arestare al lui Gheorghe Paltin Sturza, considerat principalul beneficiar al celor 43.000 de hectare de padure.

Viorel Hrebenciuc afla joi daca va fi eliberat din arest preventiv

Potrivit DNA, incepand cu aprilie 2013, Viorel Hrebenciuc, impreuna cu deputatul Ioan Adam, Paltin Sturdza si Dan Bengescu, a constituit si coordonat un grup ce urmarea sa obtina venituri prin oferire de mita, cumparare de influenta sau folosirea nelegala a influentei cu scopul de a urgenta punerea in posesie si eliberarea titlului de proprietate, precum si o cat mai rapida vanzare a terenului forestier in suprafata de 43.227 ha dobandit prin hotarare judecatoreasca a Tribunalului Covasna.

In plus, DNA mai arata ca in 17 octombrie 2014 Viorel Hrebenciuc si-a folosit influenta fata de Dan Sova, in scopul de a-l determina sa initieze o propunere legislativa privind amnistia si gratierea unor pedepse.

In acelasi dosar este arestat preventiv si fiul lui Viorel Hrebenciuc, Andrei.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Hrebenciuc mandat arestare preventiva, #Hrebenciuc arestat preventiv , #DNA
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Vor fi eliberati jumatate de ora
Poza sevastian
sevastian
rank 1
Le doresc sa fie eliberat.