Perchezii la traficanți de droguri, în două județe. Gruparea a fost monitorizată începând din toamna anului 2023
Stiri / droguri
Politiștii de la Combaterea Crimei Organizate și Antidrog, împreună cu jandarmii de la trupele speciale, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au descins la adrese din Timiș și Caraș-Severin, arată Opinia Timișoarei. Conform sursei citate, mascații au intrat în case din Gătaia, în Timiș, și la Maureni, în Caraș-Severin. ...
Scrisoare deschisă pentru reexaminarea legii 2 Mai. Pedepsele înăsprite pentru consumatorii de droguri sunt „campanie electorală mascată”
Vineri, 15 Martie 2024, ora 12:34 - Scrisoare deschisă pentru reexaminarea legii 2 Mai. Pedepsele înăsprite pentru consumatorii de droguri sunt „campanie electorală mascată”
Stiri / droguri
Reprezentanţi ai societăţii civile solicită, într-o scrisoare deschisă adresată, vineri, 15 martie, preşedintelui Klaus Iohannis, Guvernului, partidelor parlamentare şi autorităţilor...
Un tânăr britanic, deținut într-o închisoare din România, acuză condițiile inumane: ”Unii gardieni i-au bărbierit capul cuiva”
Sambata, 24 Februarie 2024, ora 12:35 - Un tânăr britanic, deținut într-o închisoare din România, acuză condițiile inumane: ”Unii gardieni i-au bărbierit capul cuiva”
Stiri / droguri
Un tânăr londonez, care se află încarcerat la penitenciarul Poarta Albă din România, după ce a fost prins cu droguri la un festival, acuză condițiile inumane din spatele gratiilor....
De ce nu pot identifica aparatele INML toate substanțele de pe piaţa neagră a drogurilor: ”Jonglăm cu o aparatură veche care este depăşită cam de 10 ori”
Sambata, 17 Februarie 2024, ora 09:29 - De ce nu pot identifica aparatele INML toate substanțele de pe piaţa neagră a drogurilor: ”Jonglăm cu o aparatură veche care este depăşită cam de 10 ori”
Stiri / droguri
Dr. Gabriel Gorun, medic primar medicină legală la INML ”Mina Minovici” din Capitală, a declarat într-un interviu acordat News.ro că aparatele care există în instituţie şi cu care se...
Prins în flagrant în timp ce vindea cocaină. Drogurile valorau 70.000 de euro
Vineri, 16 Februarie 2024, ora 11:25 - Prins în flagrant în timp ce vindea cocaină. Drogurile valorau 70.000 de euro
Stiri / droguri
Poliţiştii şi procurorii DIICOT din Timişoara au prins în flagrant delict un bărbat care a vândut 2 kilograme de cocaină în valoare de 70.000 de euro. De asemenea, a fost prins şi cel...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei droguri . Această zonă va concentra articolele categoriei Stiri din Ziare.Com care au subiectul principal: droguri.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - droguri, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Stiri , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.