Perchezitii de amploare la traficantii de droguri din Buzau si Galati. 16 persoane au fost duse la audieri

Miercuri, 12 August 2020, ora 14:11
3253 citiri
Perchezitii de amploare la traficantii de droguri din Buzau si Galati. 16 persoane au fost duse la audieri
Foto: captura Politia Romana

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Buzau, si procurorii DIICOT Buzau, au facut miercuri 28 de perchezitii domiciliare, in doua judete, la persoane banuite de trafic de substante psihoactive.

Actiunea a vizat persoane din judetele Buzau si Galati, cu varste cuprinse intre 22 si 37 de ani, banuite de efectuarea de operatiuni cu substante susceptibile a avea efect psihoactiv.

Din cercetari a reiesit ca, in perioada noiembrie 2019 - august 2020, mai multe persoane din Buzau ar fi achizitionat substante psihoactive de la un barbat din Galati, in varsta de 25 de ani. Ulterior, le-ar fi revandut catre cumparatori din municipiul Buzau si din localitatile limitrofe (Movila Banului, Sapoca, Cernatesti, Gheraseni si Costesti).

In urma perchezitiilor, au fost ridicate 1,2 kg substante psihoactive, recipiente ce contineau substante utilizate la prepararea produsului finit, bani (7.150 de lei si 400 de euro) si telefoane mobile.

Au fost puse in executare 16 mandate de aducere, persoanele urmand a fi audiate pentru luarea masurilor legale.

Cercetarile sunt continuate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - B.T. Buzau, sub aspectul comiterii infractiunilor de efectuarea de operatiuni cu substante susceptibile a avea efecte psihoactive, fara autorizatie.

Activitatile au beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane.

Totodata, la actiune au participat si politisti specializati in combaterea criminalitatii organizate din Ploiesti, Galati, Ialomita, Vrancea, Braila si Dambovita, politisti din cadrul Politiei municipiului Buzau, precum si jandarmi din Bacau, Ploiesti si Buzau.

Perchezitii la Clanul Duduianu. Anchetatorii au descins in casa lui Florin Mototolea, interlopul ucis in urma unui conflict in Giulesti. Procurorii vor face noi audieri in acest caz

VIDEO Perchezitii de amploare in Bucuresti si sase judete. Sunt vizate doua grupari care au "tepuit" o banca luand credite cu acte false. Una dintre grupari este condusa de interlopul Bebe Englezu'

Noi informații în cazul femeii din Galați care și-a omorât în bătaie fetița de 9 ani
Noi informații în cazul femeii din Galați care și-a omorât în bătaie fetița de 9 ani
Femeia din Galaţi care şi-a bătut fiica în vârstă de 9 ani, minora decedând din cauza loviturilor, dar şi unchiul şi mătuşa victimei au fost trimişi în judecată de anchetatori,...
Trei femei au fost lovite de un autobuz pe o trecere de pietoni. Care e starea victimelor
Trei femei au fost lovite de un autobuz pe o trecere de pietoni. Care e starea victimelor
Un autobuz al societății gălățene de transport public a intrat sâmbătă în trei femei aflate pe trecerea de pietoni pe strada 1 Decembrie 1918 din Galați. Șoferul autobuzului, în...
#droguri, #bani din droguri, #Galati, #bacau, #Politia Romana, #perchezitii, #DIICOT , #droguri