Politistii au prins 17 soferi sub influenta consumului de droguri, in ultima luna

Vineri, 22 Februarie 2019, ora 19:40
3146 citiri
Politistii au prins 17 soferi sub influenta consumului de droguri, in ultima luna
Foto: Ziare.com Arhiva

Saptesprezece soferi care se aflau sub influenta consumului de cocaina, cannabis sau a unor substante stupefiante au fost prinsi, in ultima luna, de politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale din Politia Romana.

Potrivit Politiei Romane, in toate cele 17 cazuri de soferi prinsi pe autostrazi, politistii au intocmit dosare penale pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante. Totodata, politistii au dispus masura retinerii permisului de conducere si eliberarea dovezii inlocuitoare, fara drept de circulatie.

In urma testarii cu aparatul DrugTest, a rezultat ca 12 dintre acestia ar fi consumat cannabis.

Astfel, in noaptea de 20 spre 21 ianuarie, la kilometrul 23 al Autostrazii A1 Bucuresti - Ramnicu Valcea, a fost prinsa o persoana in timp ce se afla la volan sub influenta cannabisului.

In noaptea de 3 spre 4 februarie, pe Autostrada A3 - Bucuresti - Brasov, la kilometrul 21, a fost depistata o persoana care conducea un autovehicul in timp ce se afla sub influenta consumului de cocaina.

De asemenea, in 14 februarie, pe aceeasi autostrada, la kilometrul 43, politistii rutieri au oprit un autoturism, soferul acestuia fiind supus testarii cu aparatul DrugTest. Rezultatul a indicat prezenta substantelor psihoactive cocaina si cannabis.

Aceleasi substante au fost consumate si de un alt conducator auto, prins de politisti, in aceeasi zi, la kilometrul 244 al Autostrazii A1, Ramnicu Valcea-Deva.

In 21 februarie, politistii Biroului de Politie Autostrada A1 Ramnicu Valcea - Deva au observat un autoturism abandonat pe banda de urgenta a autostrazii, in zona kilometrului 303, pe sensul de deplasare Sibiu - Deva. Masina avea avarii ce pareau a fi provenite dintr-un accident rutier. Soferul, un tanar de 19 ani din Sebes, judetul Alba, s-a prezentat la sediul politiei, unde a fost testat, rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
#soferi consum droguri prinsi politie , #droguri