Retea de traficanti de droguri, anihilata de politistii bucuresteni (Video)

Vineri, 30 Octombrie 2009, ora 12:06
2464 citiri
Retea de traficanti de droguri, anihilata de politistii bucuresteni (Video)
Foto: Politia Romana

Membrii unei retele de traficanti si consumatori de droguri de mare risc au fost retinuti, joi, in urma unei actiuni a Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti - Serviciul Antidrog.

Politistii au retinut 13 persoane, cu varste cuprinse intre 21 si 57 de ani, sub acuzatia de trafic de droguri de mare risc, fapta prevazuta si pedepsita de art.2, alin. 2, din Legea nr. 143/2000, constituirea unui grup infractional organizat, fapta prevazuta si pedepsita de art.7, alin 1, din Legea 39/2003, si detinere de droguri de mare risc pentru consum propriu, fapta prevazuta si pedepsita de art.4, alin 2, din Legea nr. 143/2000, potrivit unui comunicat al Politiei Romane remis, vineri, Ziare.com.

Dupa ce au fost audiati, la sediul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Bucuresti, instanta de judecata a hotarat sa emita mandate de arestare preventiva, pe o perioada de 29 de zile, pe numele a noua dintre cei 13 retinuti.

Dupa mai mult de trei luni de investigatii, timp in care politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti - Serviciul Antidrog au reusit probarea activitatii infractionale a uneia dintre cele mai mari retele de traficanti de droguri din Sectorul 6. Asadar, joi au prezentat Tribunalului Bucuresti probele adunate si au obtinut autorizatie de perchezitie.

Politistii antidrog din cadrul B.C.C.O. Bucuresti, cu sprijinul lucratorilor din cadrul Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei, au efectuat zece perchezitii domiciliare la locuintele suspectilor, situate in Capitala, in Localitatile Snagov, Judetul Ilfov si Mihailesti, Judetul Giurgiu.

In locuintele suspectilor au fost descoperite 25 grame de heroina, 289 comprimate de metadona, cinci comprimate de suboxona, fragmente vegetale verzi si uscate de canabis, sase telefoane mobile si sase cartele SIM, suma de 3.630 de lei (despre care se detin date ca provine din traficul de droguri), precum si diferite materiale folosite la ambalarea si consumul drogurilor. Totodata, s-a stabilit ca membrii gruparii vindeau heroina in sectoarele 5 si 6 din Capitala, precum si in judetele Ilfov si Giurgiu. (A.T.)

Un miliardar celebru va dona lunar 45 de milioane de dolari pentru campania lui Donald Trump
Un miliardar celebru va dona lunar 45 de milioane de dolari pentru campania lui Donald Trump
Elon Musk intenționează să acorde 45 de milioane de dolari pe lună unui Super Pac axat pe alegerea lui Donald Trump, începând din iulie, arată Wall Street Journal. Miliardarul din...
Declarația pe care președintele Joe Biden o regretă acum. A fost făcută cu câteva zile înainte de tentativa de asasinat: "Este timpul să-l țintim pe Trump"
Declarația pe care președintele Joe Biden o regretă acum. A fost făcută cu câteva zile înainte de tentativa de asasinat: "Este timpul să-l țintim pe Trump"
Preşedintele american Joe Biden a declarat luni, într-un interviu pentru NBC, că a făcut o "greşeală" cerând "ţintirea" lui Donald Trump, cu câteva zile înainte de tentativa de asasinat...
#droguri Bucuresti retea sector 6, #mandat perchezitie probe droguri mare risc , #droguri
  1. Prețul petrolului a stagnat după tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump. Rolul Chinei
  2. Rusia ar putea reintroduce interdicţia privind exporturile de benzină. „Dacă situaţia devine tensionată”
  3. De ce face Donald Trump echipă cu un politician care l-a numit „Hitler al Americii”. „O ameninţare teribilă la adresa democraţiei”
  4. Cadavrul unui bărbat complet dezbrăcat a fost găsit într-un geamantan pe marginea drumului. Anchetatorii nu au reușit să-i stabilească identitatea
  5. Un român zace de o lună pe un pat de spital din Italia, fără ca familia să-l caute. A fost bătut pe străzi: "Va fi trimis din nou pe stradă și riscă să moară"
  6. Cum și-a făcut apariția Donald Trump la primul eveniment public de după tentativa de asasinat. „Pumnul în aer”, devenit mișcare de campanie VIDEO
  7. Un nou atac al Israelului ucide zeci de palestinieni care se adăpostiseră într-o tabără improvizată
  8. Alertă la un hotel de 5 stele, de pe litoral: Intoxicație cu clor în piscină, șapte copii și trei adulți la spital
  9. Atac asupra unei patrule antitero dintr-o gară din Paris, în timp ce Franța se pregătește pentru Jocurile Olimpice. Un militar a fost rănit
  10. Putin face o mutare periculoasă: Acțiunile din umbră ale Rusiei ce amenință țări dincolo de Ucraina