Traficanţi de droguri arestaţi la Brașov după ce un tânăr a murit de supradoză VIDEO

Marti, 21 Septembrie 2021, ora 15:58
2727 citiri
Traficanţi de droguri arestaţi la Brașov după ce un tânăr a murit de supradoză VIDEO
Drogurile ucid FOTO Unsplash.com

Doi traficanți de droguri au fost arestați marți, 21 septembrie, într-un dosar deschis după decesul unui tânăr din cauza unei supradoze.

În luna februarie a acestui an, un tânăr de 21 de ani care consuma droguri noi, a ajuns la Spitalul Județean Braşov în stare gravă din cauza unei supradoze. A murit câteva zile mai târziu. Polițiștii și procurorii DIICOT i-au prins pe traficanți la 7 luni după incident.

”Din cercetări a reieșit că, în luna februarie 2021, un tânăr, de 21 ani, din municipiul Brașov, ar fi fost transportat, în stare gravă, la o unitate medicală, iar, după 5 zile, a fost declarat decesul acestuia.

În urma efectuării autopsiei, a rezultat faptul că între decesul tânărului și consumul de substanțe psihoactive ar fi existat o legătură directă de cauzalitate.

Substanțele psihoactive ar fi fost comercializate tânărului, de către un bărbat, de 31 de ani, din județul Mureș.

Împreună cu un alt bărbat, de 31 de ani, din județul Brașov, acesta ar fi comercializat substanțe psihoactive, către un număr foarte mare de consumatori, printre care și minori.

La data de 19 septembrie a.c., au fost puse în executare două mandate de aducere, emise pe numele celor doi bărbați, asupra acestora fiind descoperite mai multe pliculețe cu fragmente vegetale, de culoare maro, pregătite pentru comercializare.

În baza probatoriului administrat, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, a transmis IGPR, într-un comunicat de presă.

Ulterior, Tribunalul Brașov a dispus măsura arestării preventive a acestora.

Citește și:
Cum a alimentat un tânăr la benzinării timp de jumătate de an fără să plătească un leu
Cum a alimentat un tânăr la benzinării timp de jumătate de an fără să plătească un leu
Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost reţinut de poliţiştii din Braşov pentru furt calificat şi punerea în circulaţie sau conducere a unui vehicul neînmatriculat, după ce, timp de peste...
Pistoale, muniție letală și teancuri de euro descoperite în casa unor traficanți din Mureș
Pistoale, muniție letală și teancuri de euro descoperite în casa unor traficanți din Mureș
Polițiștii din Mureş, au ridicat, în urma a 13 percheziţii domiciliare, peste 10 kilograme de cannabis, peste 14.000 de euro, pistoale, cuţite şi o colecţie cu mai multe monede. De...