Un client indignat ca banca il pune sa explice de ce retrage o suma mare de bani din contul lui: Ma voi sterge cu ei la fund

Vineri, 24 Iulie 2020, ora 13:17
35257 citiri
Un client indignat ca banca il pune sa explice de ce retrage o suma mare de bani din contul lui: Ma voi sterge cu ei la fund

Un client al Bancii Transilvania pus de banca sa explice pentru ce motiv va retrage o suma atat importanta de bani, deranjat ca trebuie sa justifice ce face cu banii lui, a raspuns cu un mail lung si amuzant, spunand, printre altele, ca isi va cheltui banii pe prostituate si droguri.

Clientul Banca Transilvania a avut nevoie sa retraga 85.000 de euro din banii sai, insa banca a invocat un cadru normativ care obliga clientul sa justifice in ce mod va cheltui banii.

Drept urmare, clientul le-a scris un mail lung in care explica bancii pe ce isi va cheltui banii.

"Voi calatori in Olanda, unde prostitutia este legala, sa f*t niste prostituate. Apoi, tot in Olanda, drogurile fiind legale, doresc sa consum marijuana, hasis si as incerca si niste ciuperci. (...) Daca nu am hartie igienica si tot am atatia bani, probabil imi voi face damblaua si ma voi sterge la fund, ca bogatasii, cu cateva sute de euro. (...)".

Clientul, evident iritat de obligatia impusa de banca, ironizeaza institutia financiara si ii recomanda sa renunte la anumite proceduri birocratice:

"In Olanda am auzit ca au si niste prajituri bune cu marijuana, pe care v-as sugera sa le incercati si voi, ca poate va treziti si nu mai impuneti oamenilor sa dea declaratii tampite in baza unor proceduri idioate, pentru a justifica ce fac cu banii lor personali."

Din pacate, mail-ul clientului a fost fotografiat de un angajat al bancii, fara a fi ascunse datele personale, iar la scurt timp a ajuns pe retelele de socializare, unde s-a viralizat. Banca Transilvania i-a cerut scuze clientului si spune ca va lua masurile care se impun.

Mesajul s-a viralizat pe Facebook.

Foto: Facebook

Mesajul bancii

Mesajul publicat de Banca Transilvania pe Facebook.

"Din primele indicii, un angajat al bancii a generat incidentul, din neglijenta. Ca banca, ne pare rau pentru aceasta eroare si ne cerem scuze pentru greseala colegului nostru. Este un caz izolat si nu reflecta standardele de siguranta si confidentialitate ale bancii.

Incidentul nu ne caracterizeaza. Suntem foarte atenti la confidentialitatea si siguranta datelor. Investim continuu in infrastructura si training pentru a mentine cele mai ridicate standarde de siguranta si profesionalism, precum si dimensiunea umana a serviciilor noastre. Ne asumam public sa luam masurile care se vor impune si conlucram activ cu institutiile abilitate. Ne cerem scuze in primul rand clientului nostru."

Citeste si:
O bătrână de 73 de ani, bănuită de contrabandă cu țigări. Ce au descoperit polițiștii în casa femeii
O bătrână de 73 de ani, bănuită de contrabandă cu țigări. Ce au descoperit polițiștii în casa femeii
Poliţiştii din Botoşani au percheziţionat locuinţa unei femei de 73 de ani bănuită că ar face contrabandă cu ţigări. În urma percheziţiilor, "au fost identificate şi ridicate în...
Horoscop zilnic. Luni, 27 septembrie
Horoscop zilnic. Luni, 27 septembrie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Vor fi multe...
Sursa: Ziare.com