Ziare.com

Boc si Berceanu inaugureaza lucrarile la Centura Lugoj

Sambata, 21 August 2010, ora 11:16

   

Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, si premierul Emil Boc inspecteaza, sambata, lucrarile de constructie a variantei de ocolire a municipiului Lugoj (sectiune a Coridorului IV Transeuropean), care va fi deschisa traficului rutier, informeaza MTI.

Parte a proiectului finantat de Uniunea Europeana "Varianta de ocolire Lugoj" , contractul de lucrari a avut ca obiectiv constructia, in partea de est a localitatii, a unei variante de ocolire cu doua benzi, avand lungimea de 9,6 km.

Contractul de executie lucrari are o valoare totala de 24,31 milioane euro, din care 18 milioane euro reprezinta contributia nerambursabila a Uniunii Europene, prin Facilitatea ex-ISPA, diferenta fiind acoperita de la bugetul de stat. Perioada de garantie este de 24 de luni.

Lucrarile au fost executate de JV Monte Adriano Engenharia e Construcao S.A. - Sociedade de Construcoes Soares da Costa S.A., proiectarea a fost asigurata de S.C. IPTANA S.A. iar consultantul lucrarilor a fost INOCSA Ingenieria S.L.

Beneficiarul final al proiectului este Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania - CNADNR, institutie aflata sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.

Citeste mai multe despre lucrari centura Lugoj Boc Berceanu Lugoj
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1480 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Dl. Boc, un veritabil "centurist"!

De ce nu i-or place si soselele mai lungi, si cu sensurile de mers separate?!

 

Daca...

...daca e o treaba buna si utila sa continuie.Mie teama sai felicit(nu stiu daca am pentru ce?)Au cam luat-o pe centuri ei care ziceau sa strangem cureaua fapt care ma face sa intru la banuieli!
Oare nu ar fi mai bine sa executam aceste lucrari cu firme romanesti,banii europeni ramanand in tara.Trebuie sa mearga la spanioli?

 

Maracine, maracine... cine sa ia banu?

din tara? Aia care ce asfalteaza astazi se scufunda maine?


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor