Ziare.com

DN 22C va fi inchis un an pentru lucrari la canalul Cernavoda

Marti, 28 Decembrie 2010, ora 15:24

   

DN 22C va fi inchis un an pentru lucrari la canalul Cernavoda
Circulatia pe DN 22C va fi intrerupta timp de un an, incepand din 10 ianuarie 2011, din cauza lucrarilor de reabilitare a podului si viaductelor peste canalul navigabil Cernavoda, a anuntat Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

Potrivit CNADNR, traficul usor si traficul greu vor folosi pe intreaga perioada rute ocolitoare. Astfel, alternativele pentru traficul greu suntBucuresti-DN 2-Urziceni-DN 2A-Giurgeni-Constanta - 270 km, sau Bucuresti-A 2-Drajna-DN 21-Slobozia-DN 2A-Giurgeni-Constanta - 250 km, ori o a treia ruta posibila,Bucuresti-Fetesti (A 2)-Gura Ialomitei (3B)-Constanta (2A).

Alternativa pentru traficul usor este Bucuresti-A 2-DJ 223C-Municipiul Cernavoda-DN 22C-Constanta - 210 km. De asemenea, traficul usor poate folosi si alternativele pentru trafic greu, potrivit comunicatului emis marti de CNADNR.

Obiectivul "Reabilitarea podului si viaductelor peste canalul navigabil Cernavoda pe DN 22C km 1+978" este inclus in proiectul de reabilitare a zece poduri strategice in zona Dobrogea, finantat de BERD si Guvernul Romaniei.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania precizeaza, totodata, ca aceasta inchidere temporara a DN 22C are ca scop imbunatatirea conditiilor de trafic.

Sursa: rNews

Articol citit de 1560 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor