Gropile din asfalt vinovate pentru moartea a doi oameni

Luni, 12 Decembrie 2016, ora 22:22
3439 citiri
Gropile din asfalt vinovate pentru moartea a doi oameni
Foto: Digi 24

Gropile de pe un drum european dintre Orsova si Drobeta-Turnu Severin sunt vinovate pentru moartea a doua persoane care au decedat saptamana trecuta in urma unui accident rutier.

Aceasta este concluzia anchetei politistilor care au investigat cazul, transmite Digi 24.

Oamenii legii spun ca vina apartine Companiei de Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru ca nu a reparat gropile din asfalt. La randul sau, Compania de Drumuri spune ca pe 6 decembrie, inainte cu o zi de accident, "s-au executat reparatii cu mixtura stocabila".

Cele doua persoane au murit saptamana trecuta dupa ce o duba si un camion s-au ciocnit. Victimele erau in duba care a cazut in gol 50 de metri dupa ce s-a ciocnit cu un camion care s-a rasturnat pe sosea si a luat foc.

Dupa accident, Directiile Regionale de Drumuri Timisoara si Craiova au fost amendate cu peste 40 de mii de lei. La Judecatoria Severin a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Soferii care trec prin zona respectiva se plang ca drumul este plin de gropi. "Cam peste tot sunt gropi la rosturile de dilatatie. Ei incearca sa le astupe, pun un pic de asfalt, il bat cu lopata si gata", a spus un barbat.

Nu e prima data cand CNADNR este gasita vinovata pentru tragesdiile de pe sosele. Amintim decizia in care CNADNR a fost obligata sa plateasca daune de un milion de euro unei tinere, Georgiana Elena Ghegeliu, care si-a pierdut o mana in urma unui accident rutier produs in decembrie 2006.

Georgiana si prietenul ei mergeau cu masina spre Brasov, in 2006, cand un alt autoturism a intrat pe banda lor din directia opusa. Prietenul ei a tras dreapta de volan pentru a evita masina ce-i venea din fata si a intrat intr-un parapet de pe marginea drumului. Parapatul era desfacut, iar banda metalica a strapuns portiera si i-a strivit fetei bratul. Tanara a fost internata de urgenta, iar medicii au fost nevoiti sa i-l amputeze de la umar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#gropi vinovate morti accident, #gropi vinovate accident , #drumuri