Baza de date cu minorii si consumatorii de produse etnobotanice, in Sectorul 2

Miercuri, 16 Februarie 2011, ora 16:27
1101 citiri

Politia Locala a Primariei sectorului 2 al Capitalei realizeaza o baza de date cu minorii si consumatorii de produse etnobotanice, in prezent aceasta incluzand 11 minori, potentiali consumatori de produse etnobotanice, dintre care cel mai mic are varsta de 16 ani.

In evidentele Primariei Sectorului 2 figureaza in prezent peste 200 de persoane din Bucuresti si judetele Ilfov si Constanta care au fost legitimate si identificate in preajma magazinelor de vise in actiunea de descurajare a consumului de etnobotanice.

Intreaga lista a consumatorilor va fi anexata la proiectul de lege la care lucreaza primarul Neculai Ontanu pentru interzicerea comercializarii de produse etnobotanice.

Pe baza datelor obtinute, cadrele Politiei Locale a Primariei Sectorului 2 au luat legatura cu parintii acestora in vederea informarii asupra comportamentului copiilor, precum si a avertizarii asupra riscurilor majore la care se expun tinerii, precum si in incercarea de a-i determina sa le salveze viata minorilor pana nu devin dependenti.

Timp de o saptamana de cand au fost inchise de primarul Neculai Ontanu toate cele 33 de magazine de produse etnobotanice din sector, atat ziua, cat si in mod special noaptea, patrulele Politiei Locale a primariei supravegheaza aceste spatii comerciale pentru descurajarea celor care doresc sa le deschida, dar si a consumatorilor care sunt legitimati si introdusi in baza de date.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#baza date etnobotanice, #consumatori etnobotanice, #etnobotanice interzicere , #etnobotanice