Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

A inceput vanatoarea de la Balc

Sambata, 22 Ianuarie 2011, ora 09:52
2778 citiri
A inceput vanatoarea de la Balc

Weekend-ul acesta se va desfasura pe domeniul de la Balc celebra vanatoare anuala organizata de omul de afaceri Ion Tiriac.

Invitatii, aproximativ 30 de oameni de afaceri straini si romani, au ajuns la Balc inca de vineri seara. Spre deosebire de anii precedenti, musafirii lui Ion Tiriac nu au mai venit cu avionul direct la Oradea, ci au aterizat in Ungaria, la Debrecen. Pe aeroportul din Oradea nu au fost programate curse din strainatate.

Printre oamenii de afaceri invitati la vanatoarea de la Balc in anii trecuti s-au numarat Wolfgang Porsche, mostenitorul imperiului cu acelasi nume, Klaus Mangold, fostul presedinte al grupului DaimlerChrysler, Julius Meinl, detinatorul imperiului alimentar care ii poarta numele, Siegfried Wolf, presedintele companiei Magna Europa, si Franz Rauch, detinatorul celui mai mare producator de sucuri naturale din Europa.

Din tara, participa in fiecare an Elan Schwartzenberg, dar la editiile precedente au mai fost invitati printul Dimitrie Sturdza, Adrian Nastase si Ilie Sarbu.

Aceasta este cea de a saptea vanatoare organizata de Ion Tiriac pe domeniul de vanatoare detinut in judetul Bihor, care are o suprafata totala de 11.500 de hectare si era folosit si de Nicolae Ceausescu.

Organizatorii estimeaza ca anul acesta vor fi impuscati intre 250 si 300 de mistreti, mult peste recordul din 2009, cand invitatii fostului mare tenismen au impuscat 208 mistreti.

Anual, cu ocazia vanatorii de la Balc, au fost impuscati in medie 150 de mistreti.

Vanatoarea se va incheia duminica la pranz. Carnea va fi donata mai multor orfelinate de copii si case de batrani din regiune.

Divertisment cu lautari pentru invitati

Anul acesta, programul artistic va fi asigurat de naistul Gheorghe Zamfir si de mai multi lautari cunoscuti din Romania.

In anii trecuti, invitatii miliardarului Ion Tiriac au fost incantati de Anna Lesko sau Anamaria Ferent.

130 de lei pentru transportul mistretilor

Pentru buna desfasurare a vanatorii au fost angajati aproximativ 150 de gonaci si alte cateva zeci de vanatori si bucatari.

Un gonaci va primi pentru o zi de vanatoare 50 de lei, un vanator - 75 de lei, iar cei care transporta cu masinile mistretii - 130 de lei.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#vanatoare mistreti Balc, #Ion Tiriac vanatoare Balc, #Julius Meinl, #Elan Schwartzenberg , #eveniment