Un tanar si-a taiat calul cu drujba, de suparare ca fosta sa iubita avea sa se casatoreasca

Luni, 08 Februarie 2021, ora 21:06
7821 citiri
Un tanar si-a taiat calul cu drujba, de suparare ca fosta sa iubita avea sa se casatoreasca
Si-a ucis calul cu drujba FOTO Pixabay.com

Un tanar de 21 de ani din Botosani si-a taiat cu druja unul dintre caii pe care ii avea, de suparare ca iubita care tocmai il parasise urma sa se marite chiar cu prietenul lui.

A fost trimis in judecata pentru schingiuirea animalelor, tanarul s-a ales in prima instanta cu o pedeapsa de 6 luni de inchisoare, scrie monitorulbt.ro.

Magistratii au dispus insa suspendarea executarii pedepsei si i-au stabilit un termen de supraveghere de doi ani. Sentinta Judecatoriei Botosani a fost atacata asa incat cazul va fi analizat si de Curtea de Apel Suceava.

Si-a omorat calul cu toporul pentru ca nu-l asculta

13, ziua cu ghinon

Totul s-a petrecut pe 13 decembrie 2017, insa povestea nu a iesit la iveala in tot acest timp. Tanarul, atunci in varsta de 18 ani, tocmai fusese parasit de prietena, dar incerca sa treaca peste supararea generata prin munca.

In ziua respectiva, baiatul, care avea doi cai, fusese cu faetonul la un consatean pe care l-a ajutat la munca, iar acesta din urma l-a cinstit la sfarsit cu niste vin. Revenit la domiciliu, acesta a priponit caii, dupa care s-a apucat sa taie lemne cu o drujba.

Ponta, despre noul scandal al carnii de cal: Omoram firmele romanesti doar pentru a da o stire

S-a razbunat pe animal

In timp ce muncea, el a primit un telefon de la un prieten care l-a anuntat ca a inceput o relatie cu fosta lui iubita si ca intentioneaza sa se casatoreasca cu ea.

Vestea primita l-a bulversat complet. Tanarul, care era sub influenta bauturilor alcoolice, a pornit din nou drujba si a taiat de doua ori unul dintre cai, sectionandu-i coloana vertebrala, undeva dupa cap pana spre coaste, dar si pe crupa stanga.

In urma leziunilor suferite si a hemoragiei puternice, calul s-a prabusit la pamant, iar tanarul a avut un acces de furie si a inceput sa dea cu capul in stiva de lemne.

Alertati, cei din familie au intervenit imediat. L-au potolit pe tanar, au sunat la 112 si apoi au chemat medicul veterinar. Calul insa nu a mai putut fi salvat, impunandu-se sacrificarea intrucat leziunile create de drujba erau extrem de grave.

Pedeapsa primită de doi polițiști de frontieră care au luat mită 5 kilograme de brânză. Decizia instanței în cazul șpăgarilor
Pedeapsa primită de doi polițiști de frontieră care au luat mită 5 kilograme de brânză. Decizia instanței în cazul șpăgarilor
Doi polițiști din Botoșani au primit o pedeapsă „atipică” pentru fapte de corupție. Întrucât au luat mită cinci kilograme de caș, judecătorii i-au obligat să dea înapoi banii pe...
Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului cu FC Botoșani
Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului cu FC Botoșani
Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Zeljko Kopic, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la un joc greu cu FC Botoşani, formaţie care a făcut meciuri...
#cal, #drujba, #a ucis calul, #gelozie, #Botosani , #eveniment