Inselat de sotia asistenta, un craiovean aduce acuzatii grave: "Se ascundeau de colegi, asteptau sa ramana singuri si se duceau in sala de tratament"

Sambata, 27 Martie 2021, ora 08:12
9390 citiri
Inselat de sotia asistenta, un craiovean aduce acuzatii grave: "Se ascundeau de colegi, asteptau sa ramana singuri si se duceau in sala de tratament"
O asistenta este acuzata de sotul sau cu care se afla in proces de divort FOTO Pixabay

Un barbat din Craiova, aflat in proces de divort cu sotia sa, asistenta la sectia de Hematologie a Spitalului Filantropia Craiova, aduce acuzatii grave. Barbatul sustine ca sotia sa si seful acesteia, asistentul-sef au intretinut relatii sexuale in sala de tratament a spitalului.

"Mi se tot spunea ca cei doi au o relatie, dar eu nu am crezut. Am avut o discutie cu amandoi, dar au negat. Ionut zicea ca e o inscenare, a jurat chiar pe copilul lui ca nu este adevarat ce se aude", a declarat barbatul pentru ziarul "Adevarul".

Omul spune, insa, ca in luna februarie a gasit in telefonul sotiei sale multe mesaje compromitatoare.

"Toate mesajele si le dadeau in timpul serviciului. Se ascundeau de colegi, asteptau sa ramana singuri si se duceau in sala de tratament. Acolo se petreceau partidele de sex. El ii scria ca o iubeste, ea ii raspundea la fel, in fine lucrurile sunt clare. Cand am gasit mesajele, am luat legatura cu sotia lui Ionut Anghel, aceasta este si ea asistenta la hematologie, a spus ca stia ca cei doi au o legatura inca din vara anului trecut, ca a avertizat-o pe sotia mea sa-i lase barbatul in pace. Bineinteles, si-n fata ei cei doi au negat. Doamna a zis ca mie nu mi-a spus pentru ca nu dorea sa-mi distruga casnicia si ca ea nu l-a lasat pentru ca au un copil impreuna", a mai povestit barbatul, potrivit sursei citate.

Craioveanul sustine ca din schimbul de mesaje dintre sotia sa si asistentul-sef reiese ca cei doi au intretinut relatii sexuale in sala de tratament a spitalului. "Ce m-a intrigat, insa, este ca lasau balta tratamentele ca sa faca sex. Am regasit asta in mesajele pe care si le trimiteau. Este inuman. Daca se duceau la un hotel, in orice in alta parte, asta era...dar nu intr-un spital unde sunt bolnavi de cancer, cu leucemie, unde oamenii asteapta, saracii, sa li se faca tratamentul la timp si corect", a mai declarat sotul asistentei.

A fost declansata o ancheta

Potrivit Adevarul, Liviu Radu, managerul Spitalului Filantropia, a confirmat ca sotul asistentei i-a povestit ce s-a intamplat. "A venit la mine, mi-a spus ce probleme avea. I-am spus sa faca o plangere. Inteleg ca este si o ancheta penala. Si noi am declansat o ancheta interna si astept finalizarea cercetarilor. Despre suspiciunea ca s-ar fi furat medicamente din spital, am facut verificari. Nu lipseste nimic. Din fisele pacientilor internati la sectia de hematologie reiese ca toate medicamentele le-au fost administrate", a declarat managerul Spitalului Filantropia din Craiova.

Sursa citata mai arata ca Ionut Anghel, asistentul sef de la sectia de Hematologie a Spitalului de Hematologie, a fost acuzat in urma cu aproape o saptamana ca a incercat sa violeze in cabinetul sau o colega. Femeia a facut plangere si a povestit ca de un an de zile era hartuita, ceruse in repetate randuri transferul din aceasta sectie, dar nimeni nu a bagat-o in seama. Dupa incident, asistentul acuzat a cerut sa fie transferat pe o alta sectie pana la finalizarea cercetarilor. El a declarat ca este "nevinovat si ca totul este o inscenare".

Dupa cele intamplate, asistentul sef a intrat in concediu de odihna.

Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
Ce a pățit asistenta de la maternitatea Ploiești care a încurcat doi bebeluși la externare. Greșeala, descoperită de una dintre mame
Ce a pățit asistenta de la maternitatea Ploiești care a încurcat doi bebeluși la externare. Greșeala, descoperită de una dintre mame
Comisia de disciplină care anchetează cazul fetiţelor încurcate la externarea din Secţia de Obstetrică Ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti a dispus măsuri faţă...
#spitalul filantropia, #Craiova, #asistenta, #spital, #sex , #eveniment