Aglomeraţie în drumul spre mare. Pe unele tronsoane se circulă în coloană

Sambata, 17 Iulie 2021, ora 07:44
2170 citiri
Aglomeraţie în drumul spre mare. Pe unele tronsoane se circulă în coloană
Pentru prevenirea producerii unor accidente de circulaţie, poliţiştii le recomandă şoferilor să mărească distanţa în mers între autovehicule FOTO CNAIR

Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că este aglomeraţie pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, sâmbătă, pe sensul către litoral şi că pe unele tronsoane traficul se desfăşoară în coloană, făcând mai multe recomandări pentru evitarea accidentelor, în contextul în care în urmă cu o zi accidente în lanţ pe A2 s-au soldat cu rănirea a 16 persoane.

”Pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către litoral valorile de trafic sunt crescute, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană”, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Pentru prevenirea producerii unor accidente de circulaţie, poliţiştii le recomandă şoferilor să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

De asemenea, îi sfătuiesc pe cei care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate să reducă din timp viteza.

Şaisprezece persoane, inclusiv cinci copii, au fost rănite, fiind transportate la spital, iar opt au primit îngrijiri la faţa locului, în urma unor accidente în lanţ cu 55 de autovehicule care s-au produs vineri în patru puncte apropiate de pe A2, în zona localităţii Medgidia, pe sensul către litoral. Accidentele au avut loc în condiţii de ceaţă pe A2.

George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
#autostrada soarelui, #recomandari, #aglomeratie , #eveniment