Animalele de la Globus ar putea ramane in Parcul Circului

Luni, 25 Iulie 2011, ora 19:26

   

Animalele de la Globus ar putea ramane in Parcul Circului
Camilele, lamele, leii si caii de la Circul Globus ar putea ramane in Parcul Circului, in zona Tei Toboc, daca consilieri generali vor aproba saptamana viitoare o hotarare in acest sens.

Custile cu animale ar putea fi aduse inapoi langa circ, mai exact in Parcul Circului, daca se va aproba o hotarare de consiliu prin care 11.050 de metri patrati din zona verde sa fie dati in administrarea circului, informeaza Evenimentul Zilei.

Solutia a fost aprobata si de edilul sef al Capitalei, Sorin Oprescu, urmand ca alesii generali ai Capitalei sa aiba ultimul cuvant de spus pe 27 iulie.

Daca hotararea va fi una pozitiva, animalele vor putea sta aici cinci ani, cu conditia ca conducerea circului sa aiba grija de zona, ca sa nu fie afectati aleile si arborii existenti in parc.

Animalele celui mai mare circ din tara, Globus din Capitala, au stat in chirie pana pe 12 iunie la mostenitorii familiei Tonola, dupa ce acestia au castigat terenul. Circul Globus a ramas doar cu sala si, spun pesimistii din institutiile publice, ar putea disparea de tot.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1327 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
patriarhul
rank 5
Brandusa Novac
nu a facut nimic pentru a rezolva aceasta situatie!Culmea ar fi ca PDL-istii din consiliu,colegii doamnei directoare,sa fie impotriva propunerii lui Sorin Oprescu!
dinu
rank 5
Circul Globus
este singurul "teatru" de acest fel din tara!Asa ca,nu ar fi rau ca Sorin Oprescu si municipalitatea sa solicite sprijin de la guvern!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor