Marian Godina, despre asistenta lui Marcel Vela decorata de 1 Decembrie: "S-a ocupat intens de zona de beauty, de automobile"

Marti, 01 Decembrie 2020, ora 18:32
67749 citiri
Marian Godina, despre asistenta lui Marcel Vela decorata de 1 Decembrie: "S-a ocupat intens de zona de beauty, de automobile"
Gabriela Cenusa este asistenta ministrului de Interne, Marcel Vela FOTO Facebook/ Marian Godin

Presedintele Klaus Iohannis a decorat marti, 1 decembrie, mai multi angajati ai Ministerului de Interne, sefi din politie sau din jandarmerie care au primit distictii si inaintari in grad. Printre ei se afla si asistenta ministrului de Interne Marcel Vela.

Decizia ministrului Vela de o nominaliza pe Gabriela Cenusa pentru Medalia Nationala Pentru Merit clasa a III-a, cu insemn pentru civili, a starnit un val de controverse. Multi se intreaba ce merite deosebite a avut aceasta tanara.

Printre cei care au reactionat referitor la acest eveniment este si politistul Marian Godina.

"Gabriela Cenusa a luat Ordinul si Medalia Nationala pentru Merit pentru rezultatele remarcabile obtinute in activitatea ei profesionala. Gabriela Madalina este din luna mai referent la cabinetul lui Vela.

A fost inainte consilier onorific si pe la Cultura, s-a ocupat intens de zona de beauty, de automobile si a avut si un internship de reporter de noapte la o televiziune.

"In urma cu sapte ani vindeam detergent intr-un supermarket, dar o faceam cu pasiune, mereu mi-a placut sa fiu alaturi de oameni, printre ei si sa fiu de folos", spunea Cenusa pentru o publicatie centrala", scrie Marian Godina, pe pagina da de Facebook.

Godina: Domnule ministru, care sunt acele fapte remarcabile?

"Domnule ministru Marcel Vela, e plin internetul de postarea asta si ma tem ca e posibil ca acestei doamne sa i se faca o nedreptate, pentru ca majoritatea oamenilor se intreaba ce o fi facut de a meritat aceasta distinctie. Chiar si eu ma intreb. Sunt sigur ca ceva remarcabil o fi facut de ati nominalizat-o pentru a fi decorata, dar suntem cu totii foarte curiosi sa aflam care sunt acele fapte remarcabile din activitatea dumneaei profesionala, iar odata spuse, va scapa de critici si va putea fi felicitata asa cum se cuvine.

Ma tem insa ca n-a facut nimic remarcabil, iar in acest caz, decorarea dumneaei ar reprezenta, din partea dumneavoastra, o mare bataie de joc la adresa romanilor, dar si la adresa atator politisti, jandarmi si pompieri care isi rup carca prin ministerul asta si cu a caror activitate, nu de putine ori, va laudati pe Facebook", a mai scris Marian Godina pe pagina sa de Facebook.

Stele si decoratii de Ziua Nationala, pentru medicii care lupta cu pandemia de coronavirus. Raed Arafat, cavaler al Meritului Sanitar

Cum s-a terminat disputa pentru medaliile de bronz în campionatul național de baschet feminin
Cum s-a terminat disputa pentru medaliile de bronz în campionatul național de baschet feminin
ACS Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe a cucerit medaliile de bronz în Liga Naţională de baschet feminin, după ce a învins formaţia CS Municipal Târgovişte cu scorul de 87-69 (23-21, 18-14, 27-16,...
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
#decoratii, #ordine militare, #medalii, #asistenta lui marcel vela decorata, #decoratii de 1 decembrie , #eveniment