VIDEO "Autostrada-muzeu" se surpa din nou. Au fost impuse restrictii de viteza de 60 km/h

Duminica, 28 Martie 2021, ora 20:01

   

VIDEO "Autostrada-muzeu" se surpa din nou. Au fost impuse restrictii de viteza de 60 km/h
Autostrada Transilvania ar fi trebuit sa fie finalizata inca de acum 10 ani, insa pana acum au fost finalizati mai putin de 100 de kilometri. Insa problemele nu au ocolit nici portiunile pe care deja se circula.

Autostrada Transilvania s-a surpat intre localitatile Nadaselu si Gilau. Portalul Dejeanul scrie ca surparea taluzului s-a produs in zona kilometrului 52, pe sensul de mers de la Nadaselu la Gilau. Pe portiuni lungi chiar si de zeci de metri, taluzul de pe margine a alunecat pana aproape de partea carosabila, ducand la vale inclusiv rigolele de scurgere a apei, si in unele locuri, tone de bolovani care aveau rolul de a-l stabiliza.

Din aceasta cauza, reprezentantii CNAIR au limitat viteza de circulatie la 60 de kilometri pe ora.

Reprezentantii CNAIR spun ca alunecarile s-au produs din cauza cantitatilor insemnate de precipitatii din ultimele saptamani, dar mentioneaza ca autostrada se afla in perioada de garantie.

"CNAIR a notificat antreprenorul pentru remedierea defectiunilor aparute, in cel mai scurt timp. Lucrarile vor fi executate pe cheltuiala acestuia", ne-au transmis reprezentantii companiei de drumuri.

Lotul de autostrada de la Gilau la Nadaselu a fost inaugurat in anul 2018, desi era finalizat in 2016. Pentru ca lipsa unui pod peste Raul Somes a impiedicat deschiderea circulatiei timp de doi ani, tronsonul a fost "botezat" drept "Autostrada Muzeu".

CITESTE SI:


Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 7695 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
ioanrus
rank 5
Vai de tine romanio...VAI !
Romania tara gunoaielor NOI si vechi.
Se cheltuiesc miliarde de euro pentru producere de GUNOAIE nou noute! NEW BRAND de gunoi ce este tot mai costisitor pe zi ce trece, tot mai sufocant.
Ca de altceva aceeasi romanie nu s-a dovedit in stare.
Halal politicieni, halal populatie ce nu esti in stare sa stii ce este bine, ce este rau, ce este bun ,ce este rau.
Toata tara pare fi o cloaca din care nimeni si nimic nu poate evada.
Ce dracu nu luati firme Germane sau din tari nordice care sa va faca ceea ce voi nu stiti, nu sunteti in stare sa faceti nu va duce capul sa ganditi si voi o data mai ca oamenii?
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor