„Bestia din Luton”, românul care a desfigurat 3 femei la Londra, condamnat la ani grei de pușcărie

Vineri, 15 Octombrie 2021, ora 22:55
4816 citiri
„Bestia din Luton”, românul care a desfigurat 3 femei la Londra, condamnat la ani grei de pușcărie

Un român în vârstă de 36 de ani a devenit celebru în Marea Britanie, unde a fost numit „Bestia din Luton”, după ce a mutilat trei femei din Londra. Mai mult, Săndel Hornea a ajuns subiect pentru un documentar de televiziune. Între timp, el a fost condamnat la 16 ani de pușcărie pentru faptele sale.

Incidentul a avut loc acum doi ani, în Luton, când bruta s-a prezentat ca fiind agent Amazon, pentru a putea să intre în casa femeilor. Odată ce le-a păcălit și a reușit să intre, bărbatul s-a năpustit asupra lor cu o violență ieșită din comun și a început să le lovească cu brutalitate.

Bruta a atacat o fată în vârstă de 14 ani, pe mătușa și pe bunica acesteia, în casa lor, după ce s-a prezentat ca fiind șofer la Amazon.

Scenele îngrozitoare au fost surprinse de camerele de supraveghere ale familiei. " target="_blank">The Mirror scrie că românul și-a lovit victimele cu pumnii și picioarele în cap, mutilându-le. Pe adolescenta de 14 ani a târât-o pe podea până în bucătărie, lovind-o încontinuu. I-a spart arcada, iar tânăra a suferit și câteva leziuni. Asta după ce în prealabil „se ocupase” de mătușa ei, pe care a bătut-o de asemenea cu o furie greu de înțeles.

După ce a găsit o parte din banii familiei, infractorul a fugit cu o consolă de jocuri despre care a crezut că este hard disk-ul camerei de supraveghere. S-a înșelat, iar acest lucru a fost prima și cea mai mare greșeală făcută de tâlhar, pentru că între timp camerele de supraveghere au filmat tot.

Amprentele l-au dat de gol

Între timp, „Bestia din Luton” a fugit din Marea Britanie și s-a întors în România, unde credea că este în siguranță. S-a înșelat însă încă o dată. Pe baza amprentelor de pe așa-zisul pachet de la Amazon au rămas amprentele sale, iar Poliția din Marea Britanie le-a trimis autorităților române. De aici, lucrurile au fost relativ simple pentru polițiștii români, care l-au identificat ușor și l-au găsit acasă la el, în Brăila, și l-au extrădat în Regat.

Anchetatorii britanici au avut cu această ocazie surpriza să afle că românul a mai fost condamnat pentru acte similare de violență la nouă ani de închisoare în Italia. De asemenea, el are cazier și în țări ca România și Ungaria, unde a tâlhărit alte persoane, dar și pentru trafic de persoane.

Inspectorul Tom Hamm, de la Poliția din Bedfordshire, care a investigat cazul, s-a declarat surprins că o astfel de persoană a reușit să intre în Marea Britanie cu un asemenea cazier.

„Cum poate cineva care a făcut nouă ani de închisoare să aibă voie să vină aici?”, s-a întrebat el retoric

Procesul început în această toamnă la Luton Crown Court a luat sfârșit, dar nu înainte ca cel cunoscut ca „Bestia din Luton” să devină unul dintre cele mai faimoase personaje negative din Marea Britanie. Astfel, postul de televiziune Channel 4 a difuzat un documentar despre infracțiunile românului.

Între timp, Săndel Hornea a pledat vinovat la Luton Crown Court recunoscându-și faptele. Lista de acuzații este lungă. El a fost acuzat de rănirea și vătămare corporală gravă a persoanelor, furt și spargere.

„Acesta a fost un atac șocant și sălbatic asupra a trei femei cu vârste cuprinse între 14 și 61 de ani, în propria lor casă, care a lăsat două dintre ele inconștiente - una cu fracturi la nivelul feței, fiind nevoită să fie operată, iar alta cu două hemoragii pe creier. Cea de-a treia a fost lovită cu pumnul de patru ori în față și a rămas cu vânătăi“, a spus judecătorul, potrivit Daily Mail.

Verdictul a venit inevitabil: românul va a fost condamnat la 16 ani de închisoare, fără posibilitatea de a fi eliberat mai repede pentru bună purtare. Judecătorul Mark Bishop a decis o pedeapsă de 11 ani de închisoare, la care a fost adăugată o pedeapsă de încă 5 ani, dată fiind gravitatea faptelor sale, precum și dosarul său voluminos.

Citeste si:
Ce a pățit o româncă din Italia care a jignit un medic de culoare: “Nu voi fi niciodată tratată de tine. Du-te și vinde în piață”
Ce a pățit o româncă din Italia care a jignit un medic de culoare: “Nu voi fi niciodată tratată de tine. Du-te și vinde în piață”
O româncă în vârstă de 52 de ani, care a insultat medicul de pe ambulanță pentru că era de culoare, este judecată pentru rasism și amenințare cu moartea. Românca locuiește de...
Un bărbat din Năvodari a fost condamnat la închisoare pentru că avea trei neveste
Un bărbat din Năvodari a fost condamnat la închisoare pentru că avea trei neveste
Un bărbat din Năvodari a fost condamnat la închisoare pentru poligamie, după ce s-a descoperit că s-a căsătorit cu trei femei. Instanța a mai decis anularea a două certificate de...